Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli Kayseri'de Fabrika Açılışına Katıldı

SİYASET 24.07.2022 - 18:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli Kayseri'de Fabrika Açılışına Katıldı

Geçtiğimiz haftalarda Kırşehir'de faaliyete başlayan fabrika açılışına katılmayan Milletvekili Mustafa Kendirli, Kayseri'de cam elyaf fabrikasının açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen  Yerköy-Kayseri hızlı tren hattı projesinin temel atma töreninin yankıları sürüyor.Kayseri'de gerçekleştirilen açılışa Kırşehir AK Parti teşkilatından da katılım oldu.AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal temel atma törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılayan ilk isimlerden olurken Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli ise fabrika açılışı için protokoldeki yerini aldı. Yerköy-Kayseri YHT temel atma töreninin ardından Kayseri'de faaliyete giren cam elyaf fabrikasının da açılışı gerçekleştirildi.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da takip ettiği açılış kurdele töreninde Sanayi Bakanı Mustafa Varank ile birlikte kurdela kesen bir diğer isim ise AK Parti Kırşehir Mileltvekili Mustafa Kendirli oldu.   KIRŞEHİR'DEKİ FABRİKA AÇILIŞINA KATILMAMIŞTI Kayseri'de fabrika açılışına katılan AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, 3 hafta önce Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı gerçekleştirilen fabrika açılışına ise katılmamıştı.     Üretilen ürünlerin yüzde 85'inin yurt dışına ihraç edileceği Kırşehir'deki kağıt ve ambalaj ürünleri fabrikasının açılışına Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Kırşehir Milletvekili Metin İlhan katılım göstermişti.
Geçtiğimiz haftalarda Kırşehir'de faaliyete başlayan fabrika açılışına katılmayan Milletvekili Mustafa Kendirli, Kayseri'de cam elyaf fabrikasının açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen  Yerköy-Kayseri hızlı tren hattı projesinin temel atma töreninin yankıları sürüyor.Kayseri'de gerçekleştirilen açılışa Kırşehir AK Parti teşkilatından da katılım oldu.AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal temel atma törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılayan ilk isimlerden olurken Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli ise fabrika açılışı için protokoldeki yerini aldı.

Yerköy-Kayseri YHT temel atma töreninin ardından Kayseri'de faaliyete giren cam elyaf fabrikasının da açılışı gerçekleştirildi.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da takip ettiği açılış kurdele töreninde Sanayi Bakanı Mustafa Varank ile birlikte kurdela kesen bir diğer isim ise AK Parti Kırşehir Mileltvekili Mustafa Kendirli oldu.

 

KIRŞEHİR'DEKİ FABRİKA AÇILIŞINA KATILMAMIŞTI

Kayseri'de fabrika açılışına katılan AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, 3 hafta önce Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı gerçekleştirilen fabrika açılışına ise katılmamıştı.

 

 

Üretilen ürünlerin yüzde 85'inin yurt dışına ihraç edileceği Kırşehir'deki kağıt ve ambalaj ürünleri fabrikasının açılışına Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Kırşehir Milletvekili Metin İlhan katılım göstermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.