Kırşehir Merkezli 8 Adrese Şafak Operasyonu

ASAYİŞ 29.09.2021 - 17:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Merkezli 8 Adrese Şafak Operasyonu

Kırşehir merkezli silh kaçakçılarına yönelik operasyonda çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, örgütlü olarak Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik çalışma neticesinde;  Kırşehir ili Akpınar ilçesinde 5, Kırıkkale ilinde 2 ve Ankara ilinde 1 olmak üzere toplam 8 adrese eş zamanlı olarak şafak operasyonu düzenlendi.     Operasyonda 10 şüpheli ile birlikte 8 adet ruhsatsız tabanca,  332 adet 9 mm tabanc fişeyi, 57 adet 7.65 çapında tabanca fişeği, 10 adet şarjör, 5 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilirlem şüpheliler yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.  
Kırşehir merkezli silh kaçakçılarına yönelik operasyonda çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, örgütlü olarak Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik çalışma neticesinde;  Kırşehir ili Akpınar ilçesinde 5, Kırıkkale ilinde 2 ve Ankara ilinde 1 olmak üzere toplam 8 adrese eş zamanlı olarak şafak operasyonu düzenlendi.

 

 

Operasyonda 10 şüpheli ile birlikte 8 adet ruhsatsız tabanca,  332 adet 9 mm tabanc fişeyi, 57 adet 7.65 çapında tabanca fişeği, 10 adet şarjör, 5 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilirlem şüpheliler yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.