Kırşehir Merkez Muhtarlarından Selahattin Ekicioğlu'na Ziyaret

SİYASET 19.10.2021 - 12:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Merkez Muhtarlarından Selahattin Ekicioğlu'na Ziyaret

Kırşehir merkez mahalle muhtarları 19 Ekim 2021 Muhtarlar Günü nedeniyle Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaret ettiler.

19 Mart Muhtarlar Günü nedeniyle Ahi Evran Mahallesi Muhtarı Kadir Şenyüz, Âşıkpaşa Mahallesi Muhtarı İsmet Kurutluoğlu, Bağbaşı Mahallesi Muhtarı Dursun Şahbaz, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Dursun Yılmaz, Çukurçayır Mahallesi Muhtarı İbrahim Yıldırım, Gölhisar Mahallesi Muhtarı Adem Günen, Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Musa Çoban, Kındam Mahallesi Muhtarı Barış Gökçınar, Kuşdilli Mahallesi Muhtarı İlhami Öztürk, Medrese Mahallesi Muhtarı Ömer Köksal, Nasuhdede Mahallesi Muhtarı Ahmet Mamak ve Yenice Mahallesi Muhtarı Levent Çalışır, Belediye Başkan Yardımcımız Tuncay Polat ve Muhtarlıklar Müdürümüz Ercan Uzun eşliğinde Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaret ettiler.    Ekicioğlu, “Muhtarlıklarımız kent yaşamında kent vizyonunun ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmeye çalışan bir yapı olması bağlamında bizim de Kırşehir Belediyesi olarak çok önemsediğimiz ve birlikte çalıştığımız bir kurumdur. Muhtarlarımız ve Muhtarlık Kurumu olmadan bir kentin yönetim ayağı her zaman eksik kalacaktır.   19 Mart Muhtarlar Günü nedeniyle ziyaretimize gelerek görüş ve önerilerini aktaran tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.    
Kırşehir merkez mahalle muhtarları 19 Ekim 2021 Muhtarlar Günü nedeniyle Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaret ettiler.

19 Mart Muhtarlar Günü nedeniyle Ahi Evran Mahallesi Muhtarı Kadir Şenyüz, Âşıkpaşa Mahallesi Muhtarı İsmet Kurutluoğlu, Bağbaşı Mahallesi Muhtarı Dursun Şahbaz, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Dursun Yılmaz, Çukurçayır Mahallesi Muhtarı İbrahim Yıldırım, Gölhisar Mahallesi Muhtarı Adem Günen, Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Musa Çoban, Kındam Mahallesi Muhtarı Barış Gökçınar, Kuşdilli Mahallesi Muhtarı İlhami Öztürk, Medrese Mahallesi Muhtarı Ömer Köksal, Nasuhdede Mahallesi Muhtarı Ahmet Mamak ve Yenice Mahallesi Muhtarı Levent Çalışır, Belediye Başkan Yardımcımız Tuncay Polat ve Muhtarlıklar Müdürümüz Ercan Uzun eşliğinde Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaret ettiler.

 

 Ekicioğlu, “Muhtarlıklarımız kent yaşamında kent vizyonunun ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmeye çalışan bir yapı olması bağlamında bizim de Kırşehir Belediyesi olarak çok önemsediğimiz ve birlikte çalıştığımız bir kurumdur. Muhtarlarımız ve Muhtarlık Kurumu olmadan bir kentin yönetim ayağı her zaman eksik kalacaktır.

 

19 Mart Muhtarlar Günü nedeniyle ziyaretimize gelerek görüş ve önerilerini aktaran tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.