Kırşehir Kültür Park İle İlgili Detaylar Belli Oldu

GÜNDEM 04.11.2021 - 10:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Kültür Park İle İlgili Detaylar Belli Oldu

Ankara-Kayseri Karayolu kenarında bulunan ve Kırşehir Belediyesi'ne geçen Karayolları Müdürlüğü'ne ait arazi ile ilgili detaylar belli oldu.

Eski Karayolları Şube Şefliği olarak bilinen ve imar planında emsali 4 olan 25 dönümlük ticari alan ile ilgili Kırşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ankette halkın yüzde 71'i Kültür Park olması yönünde oy kullanmıştı.Kırşehir Belediyesi arazi üzerindeki yapıları yıkmak yerine buna göre bir proje geliştirerek Kırşehir Kültür Park Kompleksini geliştirdi.Kompleks içerisinde idari birimlerin,Misafirhane, Kütüphane, Ticari Birimler, İnovasyon Merkezi, Yeme- İçme Birimleri ve Gastronomi Enstitüsü, Sergi Alanları, Çok Amaçlı Etkinlik Salonu, Kapalı Otopark vb. alanlardan oluşan avam projesi hazırlandı.   ''KIRŞEHİRLİLERİN DAHA ÇOK YEŞİL ALANA İHTİYACI VAR'' Konu ile ilgili açıklamada bulunan Selahattin Ekicioğlu , ''Avam projesi bitti ve 2021’de ihaleye çıkacağız. Kırşehirli hemşehrilerimizin daha çok yeşil alana ve nefes almaya ihtiyacı var. Tıpkı Kır-Köy Projesi gibi bu projemiz de tamamlandığında Kırşehir çok önemli sosyal yaşam alanlarından birine daha kavuşmuş olacak” ifadelerini kullandı.  
Ankara-Kayseri Karayolu kenarında bulunan ve Kırşehir Belediyesi'ne geçen Karayolları Müdürlüğü'ne ait arazi ile ilgili detaylar belli oldu.

Eski Karayolları Şube Şefliği olarak bilinen ve imar planında emsali 4 olan 25 dönümlük ticari alan ile ilgili Kırşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ankette halkın yüzde 71'i Kültür Park olması yönünde oy kullanmıştı.Kırşehir Belediyesi arazi üzerindeki yapıları yıkmak yerine buna göre bir proje geliştirerek Kırşehir Kültür Park Kompleksini geliştirdi.Kompleks içerisinde idari birimlerin,Misafirhane, Kütüphane, Ticari Birimler, İnovasyon Merkezi, Yeme- İçme Birimleri ve Gastronomi Enstitüsü, Sergi Alanları, Çok Amaçlı Etkinlik Salonu, Kapalı Otopark vb. alanlardan oluşan avam projesi hazırlandı.

 

''KIRŞEHİRLİLERİN DAHA ÇOK YEŞİL ALANA İHTİYACI VAR''

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Selahattin Ekicioğlu , ''Avam projesi bitti ve 2021’de ihaleye çıkacağız. Kırşehirli hemşehrilerimizin daha çok yeşil alana ve nefes almaya ihtiyacı var. Tıpkı Kır-Köy Projesi gibi bu projemiz de tamamlandığında Kırşehir çok önemli sosyal yaşam alanlarından birine daha kavuşmuş olacak” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.