Kırşehir KOM Yolcu Otobüsünde Yakaladı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2017 - 15:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir KOM Yolcu Otobüsünde Yakaladı

Özbağ yakınlarında yapılan yol uygulamasında, bir kilogram sentetik uyuşturucu maddesi metamfetamin ele geçirildi.   İhbar üzerine, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Mardin'den İstanbul'a uyuşturucu madde sevkıyatı yapıldığı bilgisi üzerine Kırşehir-Kırıkkale karayolu Özbağ beldesi yakınında uygulama başlattı. Ekipler, uygulama esnasında 8 yolcu otobüsünü durdurarak arama yaptı. Mardin'den geldiği belirlenen otobüsteki Afganistan ve İran uyruklu 2 kişinin durumundan şüphelenen ekipler, zanlıların üzerinde ve otobüsün bagajında ve arama yaptı. Bagajdaki aramada, iki ayrı valizde en zararlı uyuşturucu olarak bilinen bir kilogram sentetik uyuşturucu maddesi metamfetamin bulan ekipler, Afgan uyruklu Akam Shamatı ve İran uyruklu Samıholla Shınvari'yi gözaltına aldı. Zanlılar, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldü. İki şüphelinin yurda kaçak yollarla sokulan piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan metamfetamin maddesini İstanbul'a götürmek üzere yolcu otobüsüne bindikleri öğrenildi.
Özbağ yakınlarında yapılan yol uygulamasında, bir kilogram sentetik uyuşturucu maddesi metamfetamin ele geçirildi.

  İhbar üzerine, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Mardin'den İstanbul'a uyuşturucu madde sevkıyatı yapıldığı bilgisi üzerine Kırşehir-Kırıkkale karayolu Özbağ beldesi yakınında uygulama başlattı. Ekipler, uygulama esnasında 8 yolcu otobüsünü durdurarak arama yaptı. Mardin'den geldiği belirlenen otobüsteki Afganistan ve İran uyruklu 2 kişinin durumundan şüphelenen ekipler, zanlıların üzerinde ve otobüsün bagajında ve arama yaptı. Bagajdaki aramada, iki ayrı valizde en zararlı uyuşturucu olarak bilinen bir kilogram sentetik uyuşturucu maddesi metamfetamin bulan ekipler, Afgan uyruklu Akam Shamatı ve İran uyruklu Samıholla Shınvari'yi gözaltına aldı. Zanlılar, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldü. İki şüphelinin yurda kaçak yollarla sokulan piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan metamfetamin maddesini İstanbul'a götürmek üzere yolcu otobüsüne bindikleri öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.