Kırşehir KOM Şube'den uyuşturucu tacirlerine büyük darbe

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2016 - 16:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir KOM Şube'den uyuşturucu tacirlerine büyük darbe

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından yapılan operasyonda Kırşehir'de bonzai ham maddesi ile yakalanan 4 kişi adli makamlara sevk edildi. Alınan bilgiye göre KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarfından yapılan teknik takip sonrası gerçekleştirilen operasyonda bonzai ham maddesi ile yakalanan K.K., S.E.,C.Ç.,H.E., alınan ilk ifadelerinin ardından adli makamlara tutuklama talebi ile sevk edildi. Tutuklama talebi ile adliyeye sevk edilen zanlıların Kırşehir'de bonzai ürettikleri öne sürülüyor. (EÖ-SK)
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından yapılan operasyonda Kırşehir'de bonzai ham maddesi ile yakalanan 4 kişi adli makamlara sevk edildi.

Alınan bilgiye göre KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarfından yapılan teknik takip sonrası gerçekleştirilen operasyonda bonzai ham maddesi ile yakalanan K.K., S.E.,C.Ç.,H.E., alınan ilk ifadelerinin ardından adli makamlara tutuklama talebi ile sevk edildi. Tutuklama talebi ile adliyeye sevk edilen zanlıların Kırşehir'de bonzai ürettikleri öne sürülüyor. (EÖ-SK)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.