Kırşehir Kitap Günleri Etkinliği Düzenleniyor

ÇOCUK 02.12.2021 - 16:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Kitap Günleri Etkinliği Düzenleniyor

Kırşehir Belediyesi tarafından Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen Kırşehir Kitap Günleri Fuar açılışı gerçekleştirildi.

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde 2 ve 14 Aralık tarihleri arasında 09:00 ile 19:00 saatleri arasında açık olacak olan Kırşehir Kitap Günleri 50 yayıncı, 14 marka ve 30 yazarı okuyucuyla buluşturuyor.   Kitap Günleri  açılışında konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Selahattin  Ekicioğlu, açıklamasında şunları söyledi:   “Geçtiğimi yıl pandemi kısıtlamaları nedeniyle yapamadığımız Kitap Günlerini bu yıl kısıtlamaların kalmasıyla birlikte organize ederek ilimizde ihtiyaç duyulan bir organizasyonu daha gerçekleştiriyoruz.    Kitap okuma alışkanlığı ve okuma oranının yüksek olduğu tarih ve kültür şehri Kırşehir’imizde okurların yayınevleri aracılığıyla kitaplarla ve yazarlarla buluşması beklenen bir durumdu ve biz de Kırşehir Belediyesi olarak bu kapsamda Kırşehir Kitap Günlerini organize ettik. Bu yıl havaların da soğukluğunu dikkate alarak Kırşehir Kitap Günlerini Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde yapıyoruz.    Özellikle gençlerimiz, ilköğretim ve lise öğrencilerinin kitapların sıcaklığını da hissetmeleri açısından bu tür fuarların önemini biliyor ve bu kapsamda organizasyonların devamlılığını sağlamak istiyoruz.  Kırşehir Kitap Günleri kapsamında fuarın organizasyonunda ve Kırşehirli hemşehrilerimizle buluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çünkü Kırşehirli kitapseverler eksikliği hissedilen bir organizasyonla kitaplara doğrudan ulaşma şansını bulmuş olacaklar. Bu tür fuarlar kültürel gelişimimiz ve kültürün gelecek kuşaklara aktarımı noktasında büyük önem taşımaktadır. Söz konusu olan kitapsa bunun önemi daha da artmaktadır.   Buradan tüm Kırşehirli hemşehrilerimizi fuara katılmaya ve en az bir kitap almaya davet ediyorum.”  
Kırşehir Belediyesi tarafından Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen Kırşehir Kitap Günleri Fuar açılışı gerçekleştirildi.

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde 2 ve 14 Aralık tarihleri arasında 09:00 ile 19:00 saatleri arasında açık olacak olan Kırşehir Kitap Günleri 50 yayıncı, 14 marka ve 30 yazarı okuyucuyla buluşturuyor.
 
Kitap Günleri  açılışında konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Selahattin  Ekicioğlu, açıklamasında şunları söyledi:
 

“Geçtiğimi yıl pandemi kısıtlamaları nedeniyle yapamadığımız Kitap Günlerini bu yıl kısıtlamaların kalmasıyla birlikte organize ederek ilimizde ihtiyaç duyulan bir organizasyonu daha gerçekleştiriyoruz.
 
 Kitap okuma alışkanlığı ve okuma oranının yüksek olduğu tarih ve kültür şehri Kırşehir’imizde okurların yayınevleri aracılığıyla kitaplarla ve yazarlarla buluşması beklenen bir durumdu ve biz de Kırşehir Belediyesi olarak bu kapsamda Kırşehir Kitap Günlerini organize ettik. Bu yıl havaların da soğukluğunu dikkate alarak Kırşehir Kitap Günlerini Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde yapıyoruz.
 
 Özellikle gençlerimiz, ilköğretim ve lise öğrencilerinin kitapların sıcaklığını da hissetmeleri açısından bu tür fuarların önemini biliyor ve bu kapsamda organizasyonların devamlılığını sağlamak istiyoruz.

 Kırşehir Kitap Günleri kapsamında fuarın organizasyonunda ve Kırşehirli hemşehrilerimizle buluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çünkü Kırşehirli kitapseverler eksikliği hissedilen bir organizasyonla kitaplara doğrudan ulaşma şansını bulmuş olacaklar. Bu tür fuarlar kültürel gelişimimiz ve kültürün gelecek kuşaklara aktarımı noktasında büyük önem taşımaktadır. Söz konusu olan kitapsa bunun önemi daha da artmaktadır.
 
Buradan tüm Kırşehirli hemşehrilerimizi fuara katılmaya ve en az bir kitap almaya davet ediyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.