Kırşehir Kitap Günleri Birçok Ünlü Yazarı Ağırlayacak

KÜLTÜR 09.05.2022 - 12:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Kitap Günleri Birçok Ünlü Yazarı Ağırlayacak

Birçok ünlü ve araştırmacı yazar 13 ve 22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek kitap günleri için Kırşehir'e geliyor.

Kırşehir Belediyesi tarafından 13 ve 22 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan Kitap Günleri kapsamında 50'nin üzerinde yazar ve şair okurlarıyla buluşacak.Kırşehirli kitapseverler İlber Ortaylı, Mehmet Yalçınkaya, Mustafa Balbay, Yusuf Halaçoğlu, Murat Ağırel, Hanefi Avcı, Ahmet Taşağıl, Hatice Kübra Tongar, Engin Alan, Hayati İnanç gibi çok sayıda isimle söyleşi yapma ve kitap imzalatma fırsatı bulacaklar.   KIRŞEHİR YEMEKLERİ TANITILACAK Kitap günleri kapsamında 14 Mayıs'ta Kırşehir'e gelecek olan Ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya Ağalar Konağı'nda Kırşehir'e özgü yöresel yemeklerin tanıtımında bulunacak ve saat 14:00'te Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde söyleşi ve kitap imza programına katılacak.   KIRŞEHİRLİ OKURLAR BİRÇOK ÜNLÜ YAZARLA BULUŞACAK Yine 14 Mayıs Cumartesi günü ünlü tarihçi İlber Ortaylı, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde saat 17:00'de düzenlenecek olan söyleşiye katılacak.Mustafa Balbay, Ahmet Taşağıl, Hayati İnanç, Saygı Öztürk, Ercan Kesal, Yusuf Halaçoğlu gibi isimler de 14 ve 15 mayıs tarihleri arasında Kırşehir'de okuyucularıyla buluşacak.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir'in kültür ve sanat alanında üst düzeyde bir kent olduğunu ve birçok ünlü yazarın katılacağı kitap günlerine ilginin bir hayli olacağını beklediğini ifade ederek tüm Kırşehirlileri kitap günlerine davet etti.   İŞTE KİTAP GÜNLERİNE KATILACAK YAZARLAR : İlber Ortaylı, Ahmet Ümit, Hayati İnanç, Hatice Kübra Tongar, Ercan Kesal, Yavuz Selim Demirağ, Murat Ağırel, Saygı Öztürk, Engin Alan, Mustafa Balbay, Serhat Yabancı, Dilek Cesur, Ece Özbaş, Ahmet Gökbel, Işık Öğütçü, Kübra Doğru ünlü, Cihan Demirci, Hanefi Avcı, Anooshirvan Miandji, Demet Işıl, Bircan Yıldırım, Yavuz Samet Çakır, Ahmet Taşağıl, Mehmet Püren, Mehmet Balyemez, Yusuf Halacoğlu, Mehmet Yalçınkaya, Murat Tuğluca, Abdullah Özdağ, Lütfi Gürkan Gökçek, Halit Ertuğrul, Cihat Yaycı...     Konuk yazarların söyleşi ve imza programı için Kırşehir Belediyesi ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun sosyal medya hesaplarından daha detaylı bilgi edinilebilir. İŞTE KİTAP GÜNLERİNİN PROGRAMI  
Birçok ünlü ve araştırmacı yazar 13 ve 22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek kitap günleri için Kırşehir'e geliyor.

Kırşehir Belediyesi tarafından 13 ve 22 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan Kitap Günleri kapsamında 50'nin üzerinde yazar ve şair okurlarıyla buluşacak.Kırşehirli kitapseverler İlber Ortaylı, Mehmet Yalçınkaya, Mustafa Balbay, Yusuf Halaçoğlu, Murat Ağırel, Hanefi Avcı, Ahmet Taşağıl, Hatice Kübra Tongar, Engin Alan, Hayati İnanç gibi çok sayıda isimle söyleşi yapma ve kitap imzalatma fırsatı bulacaklar.

 

KIRŞEHİR YEMEKLERİ TANITILACAK

Kitap günleri kapsamında 14 Mayıs'ta Kırşehir'e gelecek olan Ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya Ağalar Konağı'nda Kırşehir'e özgü yöresel yemeklerin tanıtımında bulunacak ve saat 14:00'te Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde söyleşi ve kitap imza programına katılacak.

 

KIRŞEHİRLİ OKURLAR BİRÇOK ÜNLÜ YAZARLA BULUŞACAK

Yine 14 Mayıs Cumartesi günü ünlü tarihçi İlber Ortaylı, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde saat 17:00'de düzenlenecek olan söyleşiye katılacak.Mustafa Balbay, Ahmet Taşağıl, Hayati İnanç, Saygı Öztürk, Ercan Kesal, Yusuf Halaçoğlu gibi isimler de 14 ve 15 mayıs tarihleri arasında Kırşehir'de okuyucularıyla buluşacak.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir'in kültür ve sanat alanında üst düzeyde bir kent olduğunu ve birçok ünlü yazarın katılacağı kitap günlerine ilginin bir hayli olacağını beklediğini ifade ederek tüm Kırşehirlileri kitap günlerine davet etti.

 

İŞTE KİTAP GÜNLERİNE KATILACAK YAZARLAR :

İlber Ortaylı, Ahmet Ümit, Hayati İnanç, Hatice Kübra Tongar, Ercan Kesal, Yavuz Selim Demirağ, Murat Ağırel, Saygı Öztürk, Engin Alan, Mustafa Balbay, Serhat Yabancı, Dilek Cesur, Ece Özbaş, Ahmet Gökbel, Işık Öğütçü, Kübra Doğru ünlü, Cihan Demirci, Hanefi Avcı, Anooshirvan Miandji, Demet Işıl, Bircan Yıldırım, Yavuz Samet Çakır, Ahmet Taşağıl, Mehmet Püren, Mehmet Balyemez, Yusuf Halacoğlu, Mehmet Yalçınkaya, Murat Tuğluca, Abdullah Özdağ, Lütfi Gürkan Gökçek, Halit Ertuğrul, Cihat Yaycı...

 

 

Konuk yazarların söyleşi ve imza programı için Kırşehir Belediyesi ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun sosyal medya hesaplarından daha detaylı bilgi edinilebilir.

İŞTE KİTAP GÜNLERİNİN PROGRAMI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.