Kırşehir, Kış Mevsiminde Baharı Yaşıyor

YAŞAM 19.01.2023 - 19:38, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir, Kış Mevsiminde Baharı Yaşıyor

Geçtiğimiz yıl yoğun kar yağışının yaşandığı Kırşehir'de kış mevsimi bu yıl, bahar havasında geçiyor.Vatandaşlar, güneşin tadını çıkarıyor ancak beklenen kar yağışının gerçekleşmemesi nedeniyle kuraklık tehlikesi ile karşı karşıyayız.

2022 Ocak ayında yoğun kar yağışı ile birlikte çetin bir kış mevsimi geçen Kırşehir'de, aynı dönemde bahar havası yaşanıyor.Geçtiğimiz yıl ocak ayında Kentpark'ta çekilen fotoğrafta, yoğun kar yağışı sonrası Kırşehir'in bembeyaz bir örtüyle kaplı olduğu görülürken 19 Ocak 2023 tarihinde yine aynı noktadan çekilen bir başka fotoğrafta ise Kırşehir'in bahar havasında bir kış mevisimi geçirdiği görülüyor.     Kırşehirli vatandaşlar, ocak ayında yaşanan bahar ve güneşli havanın tadını çıkardılar.Cacabey Meydanı, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklık nedeniyle yoğun bir kalabalık görüntü içerisindeydi.Vatandaşların bir diğer uğrak mekanı olan Kentpark'ta ise insanlar çimler üzerinde güneşin tadını çıkardı.     KURAKLIK TEHLİKESİ İnsanlar, kara kış ortasında güneşli ve güzel havaların tadını çıkarırken beklenen karın yağmaması nedeniyle çiftçilerin endişesi de giderek artıyor.Kuraklık tehlikesinin yaşandığı Türkiye'de, neredeyse bütün bölgelerde kar yağmaması; kuraklığın da artması olarak ifade ediliyor.  
Geçtiğimiz yıl yoğun kar yağışının yaşandığı Kırşehir'de kış mevsimi bu yıl, bahar havasında geçiyor.Vatandaşlar, güneşin tadını çıkarıyor ancak beklenen kar yağışının gerçekleşmemesi nedeniyle kuraklık tehlikesi ile karşı karşıyayız.

2022 Ocak ayında yoğun kar yağışı ile birlikte çetin bir kış mevsimi geçen Kırşehir'de, aynı dönemde bahar havası yaşanıyor.Geçtiğimiz yıl ocak ayında Kentpark'ta çekilen fotoğrafta, yoğun kar yağışı sonrası Kırşehir'in bembeyaz bir örtüyle kaplı olduğu görülürken 19 Ocak 2023 tarihinde yine aynı noktadan çekilen bir başka fotoğrafta ise Kırşehir'in bahar havasında bir kış mevisimi geçirdiği görülüyor.

 

 

Kırşehirli vatandaşlar, ocak ayında yaşanan bahar ve güneşli havanın tadını çıkardılar.Cacabey Meydanı, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklık nedeniyle yoğun bir kalabalık görüntü içerisindeydi.Vatandaşların bir diğer uğrak mekanı olan Kentpark'ta ise insanlar çimler üzerinde güneşin tadını çıkardı.

 

 

KURAKLIK TEHLİKESİ

İnsanlar, kara kış ortasında güneşli ve güzel havaların tadını çıkarırken beklenen karın yağmaması nedeniyle çiftçilerin endişesi de giderek artıyor.Kuraklık tehlikesinin yaşandığı Türkiye'de, neredeyse bütün bölgelerde kar yağmaması; kuraklığın da artması olarak ifade ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.