Kırşehir Kentpark'ta O Araçların Kullanımı Yasaklandı

GÜNDEM 05.08.2021 - 18:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Kentpark'ta O Araçların Kullanımı Yasaklandı

Kentpark'ta bisiklet , motosikler, scouter ve paten benzeri araçların kullanımını yasaklandı.Gerekçe olarak ise geçtiğimiz günlerde bisikletli birisinin hamile bir bayana çarpması gösterildi.

Kırşehir Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı Neşet Ertaş Kültür Merkezi meclis salonunda toplandı.Görüşülen gündem maddelerinden birisi de Kentpark'ta bisiklet, motosiklet, scouter ve paten gibi araçların kullanımının yasaklanması oldu.Kırşehir Belediye Bşkan Yardımcısı Osman Uçar , Kentpark'ın bir yürüyüş alanı olarak yapıldığını ve bu tür araçların özellikle hassas insanlar için tehlike arz ettiğini belirtti.Uçar buna gerekçe olarak ise geçtiğimiz günlerde hamile bir bayana bisikletli birisinin çarpmasını göstererek vatandaşların şikayeti üzerine böyle bir karar alındığını gösterdi.   KABUKLU YİYECEKLER DE YASAKLANDI Kentpark'ta bisiklet, motosiklet, scouter ve paten gibi araçların yasaklanması teklifine önce karşı çıkan AK Parti grubu daha sonra destek verdi.CHP grubu ise  bu öneriye ek olarak kabuklu yiyeceklerin de Kentpark'ta yenilmesinin yasaklanmasını önerdi.Bu öneri de sunulan teklifi eklenerek hem araçların kullanımı hem de kabuklu yiyeceklerin Kentpark'ta yenilmesi yasaklanmış oldu.
Kentpark'ta bisiklet , motosikler, scouter ve paten benzeri araçların kullanımını yasaklandı.Gerekçe olarak ise geçtiğimiz günlerde bisikletli birisinin hamile bir bayana çarpması gösterildi.

Kırşehir Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı Neşet Ertaş Kültür Merkezi meclis salonunda toplandı.Görüşülen gündem maddelerinden birisi de Kentpark'ta bisiklet, motosiklet, scouter ve paten gibi araçların kullanımının yasaklanması oldu.Kırşehir Belediye Bşkan Yardımcısı Osman Uçar , Kentpark'ın bir yürüyüş alanı olarak yapıldığını ve bu tür araçların özellikle hassas insanlar için tehlike arz ettiğini belirtti.Uçar buna gerekçe olarak ise geçtiğimiz günlerde hamile bir bayana bisikletli birisinin çarpmasını göstererek vatandaşların şikayeti üzerine böyle bir karar alındığını gösterdi.

 

KABUKLU YİYECEKLER DE YASAKLANDI

Kentpark'ta bisiklet, motosiklet, scouter ve paten gibi araçların yasaklanması teklifine önce karşı çıkan AK Parti grubu daha sonra destek verdi.CHP grubu ise  bu öneriye ek olarak kabuklu yiyeceklerin de Kentpark'ta yenilmesinin yasaklanmasını önerdi.Bu öneri de sunulan teklifi eklenerek hem araçların kullanımı hem de kabuklu yiyeceklerin Kentpark'ta yenilmesi yasaklanmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.