Kırşehir Kent Merkezine Yılın İlk Karı Yağdı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2016 - 13:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Kent Merkezine Yılın İlk Karı Yağdı

Daha önce Akçakent ve Cemele'ye  yağan yılın ilk karı öğlen saatlerine doğru Kırşehir kent merkezine de yağdı. Meteorolojinin yaptığı uyarılar ile birlikte mevsimin beklenen karının kent merkezine yağmasıyla birlikte sıcaklık da önemli ölçüde azaldı.Şehir merkezinde alt yapı ve kanalizasyon çalışmaları devam ederken yol yapım çalışmalarının ise bir kısmı durduruldu. Daha önce belediye tarafından yapılan açıklamada 2016 yılı içerisinde geçici asfaltlama, 2017'de ise kalıcı asfaltlama ve düzenleme çalışmalarının yapılacağı belirtilmişti. Ama Terme Caddesi'nin en uç kısmı olan Eğitim Fakültesi kampüsünden başlayacak olan ve Ankara Caddesi ile Lise Caddesi üzerinde devam edecek geçici asfaltlama çalışmaları ile ilgili henüz bir netice alınamadı.
Daha önce Akçakent ve Cemele'ye  yağan yılın ilk karı öğlen saatlerine doğru Kırşehir kent merkezine de yağdı.

Meteorolojinin yaptığı uyarılar ile birlikte mevsimin beklenen karının kent merkezine yağmasıyla birlikte sıcaklık da önemli ölçüde azaldı.Şehir merkezinde alt yapı ve kanalizasyon çalışmaları devam ederken yol yapım çalışmalarının ise bir kısmı durduruldu.

Daha önce belediye tarafından yapılan açıklamada 2016 yılı içerisinde geçici asfaltlama, 2017'de ise kalıcı asfaltlama ve düzenleme çalışmalarının yapılacağı belirtilmişti.

Ama Terme Caddesi'nin en uç kısmı olan Eğitim Fakültesi kampüsünden başlayacak olan ve Ankara Caddesi ile Lise Caddesi üzerinde devam edecek geçici asfaltlama çalışmaları ile ilgili henüz bir netice alınamadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.