Kırşehir Kent Konseyi Engelsiz Yaşam Merkezi Hizmete Girdi

GÜNDEM 12.06.2022 - 11:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Kent Konseyi Engelsiz Yaşam Merkezi Hizmete Girdi

Kırşehir Belediyesi tarafından yapılan yaşam merkezi, engellilerin kullanımı için ‘’Engelsiz Yaşam Merkezi’’ olarak Kırşehir Kent Konseyi’ne tahsis edildi.

Bir süre önce Kentpark’ta inşasına başlanan ve tamamlanan yaşam merkezi, Kırşehir Belediyesi tarafından, engellilerin vakit geçirebilmeleri ve çeşitli aktiviteler düzenleyebilmeleri için ‘’Engelsiz Yaşam Merkezi’’ olarak Kırşehir Kent Konseyi’ne tahsis edildi.     Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun katılımıyla Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül, Kent Konseyi Meclis ve Birim Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, engelli vatandaşlar ve aileleri Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.     Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu yaptığı açıklamada, engelli vatandaşların  hayat standartlarının yükseltilmesi adına alt ve üst yapı çalışmaları ile birlikte sosyal aktivitelerin de çok önemli olduğunu, engelsiz yaşam merkezinin ardından Kır-köy Projesinin de hayata geçmesiyle birlikte  çok daha geniş ve konforlu bir aktive imkanına kavuşulacağını belirtti.     Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ise Engelsiz Yaşam Merkezi’nin Kent Konseyi’ne tahsis edilmesi ve bundan sonraki süreçte de talep ve önerileri ile ilgili destek sözü dolayısıyla Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na teşekkür ederek Kırşehir Kent Konseyi Engelsiz Yaşam Merkezi’nin geniş katılımlarla, birlik ve beraberlik içerisinde çok sayıda aktiviteye ev sahipliği yapacağını dile getirdi.     Program, kahvaltının ardından Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül’ün katılımıyla engelli vatandaşlar için düzenlenen eğlence etkinliği ile devam etti.
Kırşehir Belediyesi tarafından yapılan yaşam merkezi, engellilerin kullanımı için ‘’Engelsiz Yaşam Merkezi’’ olarak Kırşehir Kent Konseyi’ne tahsis edildi.

Bir süre önce Kentpark’ta inşasına başlanan ve tamamlanan yaşam merkezi, Kırşehir Belediyesi tarafından, engellilerin vakit geçirebilmeleri ve çeşitli aktiviteler düzenleyebilmeleri için ‘’Engelsiz Yaşam Merkezi’’ olarak Kırşehir Kent Konseyi’ne tahsis edildi.

 

 

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun katılımıyla Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül, Kent Konseyi Meclis ve Birim Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, engelli vatandaşlar ve aileleri Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

 

 

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu yaptığı açıklamada, engelli vatandaşların  hayat standartlarının yükseltilmesi adına alt ve üst yapı çalışmaları ile birlikte sosyal aktivitelerin de çok önemli olduğunu, engelsiz yaşam merkezinin ardından Kır-köy Projesinin de hayata geçmesiyle birlikte  çok daha geniş ve konforlu bir aktive imkanına kavuşulacağını belirtti.

 

 

Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ise Engelsiz Yaşam Merkezi’nin Kent Konseyi’ne tahsis edilmesi ve bundan sonraki süreçte de talep ve önerileri ile ilgili destek sözü dolayısıyla Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na teşekkür ederek Kırşehir Kent Konseyi Engelsiz Yaşam Merkezi’nin geniş katılımlarla, birlik ve beraberlik içerisinde çok sayıda aktiviteye ev sahipliği yapacağını dile getirdi.

 

 

Program, kahvaltının ardından Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül’ün katılımıyla engelli vatandaşlar için düzenlenen eğlence etkinliği ile devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.