Kırşehir-Kayseri Karayolu Üzerinde Trafik Kazası : 2 Ölü 2 Yaralı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2017 - 14:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir-Kayseri Karayolu Üzerinde Trafik Kazası : 2 Ölü 2 Yaralı

Dün gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı.  Edinilen bilgiye göre Kırşehir’den Kayseri’ye gitmekte olan Kaan Temeldaş yönetimindeki 39 SD 597 plakalı araç  Hacıbektaş ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü Kaan Temeldaş ile araç içerisinde bulunan  Yavuz Temeldaş ve oğlu Uğur Temeldaş yaralanırken eşi Ülkü Temeldaş ise kaza yerinde hayatını kaybetti.Durumu ağır olan Uğur Temeldaş hastane yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralıların tedavileri ise devam ediyor.
Dün gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre Kırşehir’den Kayseri’ye gitmekte olan Kaan Temeldaş yönetimindeki 39 SD 597 plakalı araç  Hacıbektaş ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü Kaan Temeldaş ile araç içerisinde bulunan  Yavuz Temeldaş ve oğlu Uğur Temeldaş yaralanırken eşi Ülkü Temeldaş ise kaza yerinde hayatını kaybetti.Durumu ağır olan Uğur Temeldaş hastane yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralıların tedavileri ise devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.