Kırşehir Kara Teslim Oldu

YAŞAM 25.03.2021 - 03:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Kara Teslim Oldu

Kırşehir'de akşam saatlerinde aniden bastıran yoğun kar yağışı etkili oldu.Çok sayıda köy yolu ve Ankara-Kayseri karayolu kapandı.

Meteoroloji genel müdürlüğünün geçtiğimiz günlerde peş peşe yaptığı uyarıların ardından herkes kar beklemeye başlamıştı.23 Mart Salı günü etkili olan sağanak ve dolu yağışının ardından ertesi gün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı tüm şehir merkezini esir aldı.     Aralık, Ocak ve Şubat aylarında sert kış koşullarının yaşanmadığı Kırşehir'de yaşanan yoğun kar yağışı sonucu şehir merkezi beyaza bürünürken çok sayıda köy ile ulaşım kesildi.Ankara-Kayseri karayolunda da ise ulaşıma ara verildi.     Kent merkezlerinde kar kalınlığı 30 cm'i bulurken , özellikle  kırsal kesimlerdeki bazı bölgelerde ise kar kalınlığı yarım metreyi aştı.     Kırşehir genelindeki yoğun kar yağışının ardından okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verilirken bazı noktalarda elektrik kesintileri meydana geldi.     Mart ayının sonlarına doğru gelen yoğun kar yağışı ile birlikte vatandaşlar ise , ''Kışın baharın, baharda ise kışın yaşandığı tek il : Kırşehir'' yorumları yapıldı.    
Kırşehir'de akşam saatlerinde aniden bastıran yoğun kar yağışı etkili oldu.Çok sayıda köy yolu ve Ankara-Kayseri karayolu kapandı.

Meteoroloji genel müdürlüğünün geçtiğimiz günlerde peş peşe yaptığı uyarıların ardından herkes kar beklemeye başlamıştı.23 Mart Salı günü etkili olan sağanak ve dolu yağışının ardından ertesi gün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı tüm şehir merkezini esir aldı.

 

 

Aralık, Ocak ve Şubat aylarında sert kış koşullarının yaşanmadığı Kırşehir'de yaşanan yoğun kar yağışı sonucu şehir merkezi beyaza bürünürken çok sayıda köy ile ulaşım kesildi.Ankara-Kayseri karayolunda da ise ulaşıma ara verildi.

 

 

Kent merkezlerinde kar kalınlığı 30 cm'i bulurken , özellikle  kırsal kesimlerdeki bazı bölgelerde ise kar kalınlığı yarım metreyi aştı.

 

 

Kırşehir genelindeki yoğun kar yağışının ardından okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verilirken bazı noktalarda elektrik kesintileri meydana geldi.

 

 

Mart ayının sonlarına doğru gelen yoğun kar yağışı ile birlikte vatandaşlar ise , ''Kışın baharın, baharda ise kışın yaşandığı tek il : Kırşehir'' yorumları yapıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.