Kırşehir'den Kar Manzaları

YAŞAM 25.03.2021 - 13:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'den Kar Manzaları

Kırşehir'de kar yağışı, kent genelinde kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Akşam saatlerinde başlayan ve gün içerisinde de devam eden yoğun kar yağışının ardından Kırşehir Belediyesi de tüm ekipleriyle birlikte ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için yol açma ve tuzlama çalışmalarını sürdürürken vatandaşlar ise karın keyfini çıkardı.     Kent merkezindeki tarihi ve kültürel mekanlar, kar yağışıyla beyaza büründü. Aşıkpaşa Türbesi, Cacabey Camisi ve Meydanı, Ahi Evran Külliyesi ile İkizarası Kent Park'ta güzel görüntüler ortaya çıktı.     Vatandaşların cep telefonlarıyla fotoğraf çektikleri görülürken, bazı vatandaşlar ise kent merkezinde parklarda aileleriyle yürüyüş yaptı.     Yenice ve Ahi Evran mahalleleri ile İkizarası Kent Park'ta çocukların eğlendiği görüldü.      
Kırşehir'de kar yağışı, kent genelinde kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Akşam saatlerinde başlayan ve gün içerisinde de devam eden yoğun kar yağışının ardından Kırşehir Belediyesi de tüm ekipleriyle birlikte ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için yol açma ve tuzlama çalışmalarını sürdürürken vatandaşlar ise karın keyfini çıkardı.

 

 

Kent merkezindeki tarihi ve kültürel mekanlar, kar yağışıyla beyaza büründü. Aşıkpaşa Türbesi, Cacabey Camisi ve Meydanı, Ahi Evran Külliyesi ile İkizarası Kent Park'ta güzel görüntüler ortaya çıktı.

 

 

Vatandaşların cep telefonlarıyla fotoğraf çektikleri görülürken, bazı vatandaşlar ise kent merkezinde parklarda aileleriyle yürüyüş yaptı.

 

 

Yenice ve Ahi Evran mahalleleri ile İkizarası Kent Park'ta çocukların eğlendiği görüldü.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.