Kırşehir İtfaiyesinin Hayvan Kurtarma Mesaisi

YAŞAM 31.05.2022 - 23:55, Güncelleme: 28.11.2023 - 11:45
 

Kırşehir İtfaiyesinin Hayvan Kurtarma Mesaisi

Kırşehir itfaiyesi ekipleri, bataklığa düşen buğazılar ve yuvasından düşen bir yavru kuşa müdahale etti.

Kırşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, Gölhisar Mahallesi'nde  bataklığa dönüşen mandıra atık deposuna düşen hayvanları 1 saatlik çalışmanın ardından kurtararak sahibine teslim etti. Ekipler aynı gün içerisinde bu kez de Nasuhdede Mahallesi'nde elektrik direği üzerindeki yuvadan düşen yavru kuşa müdahale ederek tekrar yuvasına kavuşturdu.Kırşehir İtfaiyesinin müdahaleleri sosyal medyada da büyük takdir gördü.  
Kırşehir itfaiyesi ekipleri, bataklığa düşen buğazılar ve yuvasından düşen bir yavru kuşa müdahale etti.

Kırşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, Gölhisar Mahallesi'nde  bataklığa dönüşen mandıra atık deposuna düşen hayvanları 1 saatlik çalışmanın ardından kurtararak sahibine teslim etti.

Ekipler aynı gün içerisinde bu kez de Nasuhdede Mahallesi'nde elektrik direği üzerindeki yuvadan düşen yavru kuşa müdahale ederek tekrar yuvasına kavuşturdu.Kırşehir İtfaiyesinin müdahaleleri sosyal medyada da büyük takdir gördü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.