Kırşehir İŞKUR Müdürlüğü'ne Açık Soru ?

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2016 - 16:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir İŞKUR Müdürlüğü'ne Açık Soru ?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İstihdamı artırmak ve toplumun belli bir kesimini iş hayatına kazandırmak için ''Toplum Yararına Çalışma'' programı kapsamında İŞKUR Müdürlüklerine iş alımları için yetki verdi.   Program kapsamında, Kırşehir İl Özel İdaresi, İl ve İlçe Belediyeleri ve müftülüklere çalışan istihdamı yapıldı.Çok sayıda istihdam yapılırken, çok yoğun bir başvuru vardı.İstihdam edilen bu personelin maaş ve diğer giderleri Devlet tarafından karşılanıyor.Böylece Belediye ve diğer kurumlara da herhangi bir mali yük oluşmazken, istihdama ve ailelerin geçimlerine de bir katkı sağlanıyor. İş alımları gerçekleşirken çok acı bir gerçekle de karşılaştık.Kırşehir'de bulunan belediyelere kontenjan ayrılırken, Belediyelerin mensup olduğu partiye göre muamele yapıldığını gördük.Buna göre; ''Toplum Yararına Çalışma'' programı kapsamında Kırşehir Belediyesi , Akpınar Belediyesi , Akçakent Belediyesi, Boztepe Belediyesi ve hatta Özbağ Belediyesi'ne bile işçi kontenjanı ayrılırken, Kaman Belediyesi, Mucur Belediyesi ve Çiçekdağ Belediyesi için kontenjan ayrılmadığını gördük. Şimdi Kırşehir İŞKUR Müdürlüğü'ne soruyoruz : Kaman Neden Yok ? Mucur Neden Yok ? Çiçekdağ Neden Yok ? Bu İlçelerde yaşayan vatandaşlarımız Kırşehirli Değil mi ? ÖMER DURAN      
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İstihdamı artırmak ve toplumun belli bir kesimini iş hayatına kazandırmak için ''Toplum Yararına Çalışma'' programı kapsamında İŞKUR Müdürlüklerine iş alımları için yetki verdi.   Program kapsamında, Kırşehir İl Özel İdaresi, İl ve İlçe Belediyeleri ve müftülüklere çalışan istihdamı yapıldı.Çok sayıda istihdam yapılırken, çok yoğun bir başvuru vardı.İstihdam edilen bu personelin maaş ve diğer giderleri Devlet tarafından karşılanıyor.Böylece Belediye ve diğer kurumlara da herhangi bir mali yük oluşmazken, istihdama ve ailelerin geçimlerine de bir katkı sağlanıyor. İş alımları gerçekleşirken çok acı bir gerçekle de karşılaştık.Kırşehir'de bulunan belediyelere kontenjan ayrılırken, Belediyelerin mensup olduğu partiye göre muamele yapıldığını gördük.Buna göre; ''Toplum Yararına Çalışma'' programı kapsamında Kırşehir Belediyesi , Akpınar Belediyesi , Akçakent Belediyesi, Boztepe Belediyesi ve hatta Özbağ Belediyesi'ne bile işçi kontenjanı ayrılırken, Kaman Belediyesi, Mucur Belediyesi ve Çiçekdağ Belediyesi için kontenjan ayrılmadığını gördük. Şimdi Kırşehir İŞKUR Müdürlüğü'ne soruyoruz : Kaman Neden Yok ? Mucur Neden Yok ? Çiçekdağ Neden Yok ? Bu İlçelerde yaşayan vatandaşlarımız Kırşehirli Değil mi ?

ÖMER DURAN

     
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.