Kırşehir İskenderi Bursa İskenderi'ne Rakip Oldu !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2016 - 10:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir İskenderi Bursa İskenderi'ne Rakip Oldu !

Kırşehir'in ünlü Hacı Usta Kebapçısı, İskender Kebapta Bursa'ya rakip oldu. Yıllardır Kırşehir'de hizmet veren Hacı Usta Kebap, Adana, Şiş Kebap, Lahmacundan sonra Selsebil İskender markasıyla, İskender Kebap konusunda da oldukça iddialı. Bursa'ya has tereyağı, kıyma ve sosla hazırlanan İskender Kebabı artık Kırşehir'de de tatmanız mümkün.Çünkü Hacı Usta Kebap'ta hazırlanan İskender Kebap için özel tereyağı, et  ve sos kullanılıyor.Böylece Bursa'daki İskender Kebap lezzeti burada da yakalanmış. Ayrıca mekanda artık sabah kahvaltı servisi de verilmeye başlandı.Sabah kahvaltısı menüsü ise oldukça zengin...
Kırşehir'in ünlü Hacı Usta Kebapçısı, İskender Kebapta Bursa'ya rakip oldu. Yıllardır Kırşehir'de hizmet veren Hacı Usta Kebap, Adana, Şiş Kebap, Lahmacundan sonra Selsebil İskender markasıyla, İskender Kebap konusunda da oldukça iddialı.

Bursa'ya has tereyağı, kıyma ve sosla hazırlanan İskender Kebabı artık Kırşehir'de de tatmanız mümkün.Çünkü Hacı Usta Kebap'ta hazırlanan İskender Kebap için özel tereyağı, et  ve sos kullanılıyor.Böylece Bursa'daki İskender Kebap lezzeti burada da yakalanmış.

Ayrıca mekanda artık sabah kahvaltı servisi de verilmeye başlandı.Sabah kahvaltısı menüsü ise oldukça zengin...
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.