Kırşehir'in Yeni Emniyet Müdürü Göreve Başladı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2019 - 13:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'in Yeni Emniyet Müdürü Göreve Başladı

Resmi gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kırşehir dahil olmak üzere 49 ilin emniyet müdürleri değiştirilmişti. Kırşehir'in eski emniyet müdürü İsmail Hakkı Akyüz merkeze çekilirken ondan boşalan koltuğa ise İkmal ve Bakım Dairesi Başkan Yardımcısı Murat Türesin atanmıştı.Kırşehir'in yeni Emniyet Müdürü Türesin görevine başladı.Yeni Emniyet Müdürünü de ilk ziyareti Vali İbrahim Akın gerçekleştirdi.Türesin'e başarılar dileyen Akın daha sonra Türesin'den bilgi aldı. MURAT TÜRESİN KİMDİR ? 1973 yılında Kırıkkale'de doğdu. Polis Akademisinden 1995 yılında mezun olarak; Ankara, Bingöl, Artvin illerinde görev yaptı. Emniyet Genel Müdürlüğü İkmal ve Bakım Daire Başkanlığında başkan yardımcısı olarak görevini yürütürken 19.09.2019 tarih ve 2019/320 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kırşehir İl Emniyet Müdürü olarak atandu.Evli ve 2 çocuk babası olan Murat Türesin 1. sınıf Emniyet Müdürü kategorisinde yer alıyor.

Resmi gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kırşehir dahil olmak üzere 49 ilin emniyet müdürleri değiştirilmişti.

Kırşehir'in eski emniyet müdürü İsmail Hakkı Akyüz merkeze çekilirken ondan boşalan koltuğa ise İkmal ve Bakım Dairesi Başkan Yardımcısı Murat Türesin atanmıştı.Kırşehir'in yeni Emniyet Müdürü Türesin görevine başladı.Yeni Emniyet Müdürünü de ilk ziyareti Vali İbrahim Akın gerçekleştirdi.Türesin'e başarılar dileyen Akın daha sonra Türesin'den bilgi aldı.

MURAT TÜRESİN KİMDİR ?

1973 yılında Kırıkkale'de doğdu. Polis Akademisinden 1995 yılında mezun olarak; Ankara, Bingöl, Artvin illerinde görev yaptı. Emniyet Genel Müdürlüğü İkmal ve Bakım Daire Başkanlığında başkan yardımcısı olarak görevini yürütürken 19.09.2019 tarih ve 2019/320 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kırşehir İl Emniyet Müdürü olarak atandu.Evli ve 2 çocuk babası olan Murat Türesin 1. sınıf Emniyet Müdürü kategorisinde yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.