Kırşehir'in Sorunlarının Görüşüldüğü Toplantıya Davet Edilen Kendirli Katılmadı

GÜNDEM 12.03.2021 - 20:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'in Sorunlarının Görüşüldüğü Toplantıya Davet Edilen Kendirli Katılmadı

Kırşehir'in sorunlarının ve ihtiyaçlarının görüşüldüğü STK Çalıştayına davet edilen milletvekili Mustafa Kendirli katılmadı.STK'lar basın açıklamasında bulunarak milletvekilinin toplantıya katılmamasını üzüntüyle karşıladılar.Davet edilen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise toplantıya ikinci kez katıldı.

Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları Çalıştayı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi ;    ''Sivil Toplum Kuruşları Başkanları Çalıştayımız kapsamında gerçekleştirilen toplantılar devam etmekte olup, 12/03/2021 tarihinde Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz, Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Ziraat Odası Başkanı Sinan Purcu, Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ve S.S. Pancar Ekiciler Kooperatifi Başkanı Muzaffer Tekeli’nin katılımı ile Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ve S.S. Pancar Ekiciler Kooperatifi Başkanı Muzaffer Tekeli tarafından Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Sayın Mustafa Kendirli ilk iki çalıştayımızda alınan kararlar ve gündem maddelerini görüşmek üzere kendilerini toplantımıza davet etmiştir. Kırşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Ekicioğlu’nun katılım sağladığı toplantıya Sayın Milletvekilimiz katılmamıştır.     ÜZÜNTÜLÜYÜZ     05/03/2021 tarihinde Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısına aile dostunun sağlık sebeplerini gerekçe göstererek katılmayan fakat bir sonraki toplantıya katılım sağlayacağını bildiren Sayın Milletvekilimizin yine toplantıya iştirak etmemesi çalıştayımız da bulunan STK Başkanlarımız tarafından üzüntü ile karşılanmıştır. Adalet ve Kalkınma Partisi Kırşehir Milletvekili Sayın Mustafa Kendirli kendisi gibi seçimle göreve gelmiş şehrimizin en büyük STK Başkanlarının davetine icabet etmemesi ve Kırşehir’in sorunlarının masaya yatırılıp çözümlemek amacıyla bir araya gelinen toplantıya teşrif etmemeleri Ahiliğin ruhuna yakışmadığı, çalıştaya katılım sağlayan başkanlar tarafından dile getirilmiştir.''   KOLTUĞU BOŞ KALDI     Toplantıya davet edilen Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'nin koltuğu boş kaldı.Toplantıya davet edilen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise davete ikinci kez icabet etti.   İŞTE STK ÇALIŞTAYI BAŞKANLARININ YAPTIĞI O AÇIKLAMA  
Kırşehir'in sorunlarının ve ihtiyaçlarının görüşüldüğü STK Çalıştayına davet edilen milletvekili Mustafa Kendirli katılmadı.STK'lar basın açıklamasında bulunarak milletvekilinin toplantıya katılmamasını üzüntüyle karşıladılar.Davet edilen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise toplantıya ikinci kez katıldı.
Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları Çalıştayı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi ; 
 
''Sivil Toplum Kuruşları Başkanları Çalıştayımız kapsamında gerçekleştirilen toplantılar devam etmekte olup, 12/03/2021 tarihinde Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz, Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Ziraat Odası Başkanı Sinan Purcu, Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ve S.S. Pancar Ekiciler Kooperatifi Başkanı Muzaffer Tekeli’nin katılımı ile Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ve S.S. Pancar Ekiciler Kooperatifi Başkanı Muzaffer Tekeli tarafından Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Sayın Mustafa Kendirli ilk iki çalıştayımızda alınan kararlar ve gündem maddelerini görüşmek üzere kendilerini toplantımıza davet etmiştir. Kırşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Ekicioğlu’nun katılım sağladığı toplantıya Sayın Milletvekilimiz katılmamıştır.
 
 
ÜZÜNTÜLÜYÜZ
 
 
05/03/2021 tarihinde Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısına aile dostunun sağlık sebeplerini gerekçe göstererek katılmayan fakat bir sonraki toplantıya katılım sağlayacağını bildiren Sayın Milletvekilimizin yine toplantıya iştirak etmemesi çalıştayımız da bulunan STK Başkanlarımız tarafından üzüntü ile karşılanmıştır. Adalet ve Kalkınma Partisi Kırşehir Milletvekili Sayın Mustafa Kendirli kendisi gibi seçimle göreve gelmiş şehrimizin en büyük STK Başkanlarının davetine icabet etmemesi ve Kırşehir’in sorunlarının masaya yatırılıp çözümlemek amacıyla bir araya gelinen toplantıya teşrif etmemeleri Ahiliğin ruhuna yakışmadığı, çalıştaya katılım sağlayan başkanlar tarafından dile getirilmiştir.''
 
KOLTUĞU BOŞ KALDI
 
 
Toplantıya davet edilen Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'nin koltuğu boş kaldı.Toplantıya davet edilen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise davete ikinci kez icabet etti.
 
İŞTE STK ÇALIŞTAYI BAŞKANLARININ YAPTIĞI O AÇIKLAMA
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.