Kırşehir'in Sevilen İsmi Tuncay Kelepçek Hayatını Kaybetti

YAŞAM 15.03.2022 - 18:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'in Sevilen İsmi Tuncay Kelepçek Hayatını Kaybetti

Kırşehir'in sevilen isimlerinden Tuncay Kelepçek yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Bir süre önce rahatsızlanarak Kayseri Erciyesi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Tuncay Kelepçek'in kansere yakalandığı tespit edilmişti.Yoğun bakım ünitesine alınan Tuncay burada verdiği yaşam mücadelesini kaybederek yaşamını yitirdi.Kırşehir'de her zaman gülüşüyle hatırlanan Tuncay Kelepçek, Kırşehirlilerin de büyük sevgisini kazanıyordu.Kırşehir'i üzen ölümün ardından siyasiler de sosyal medya hesaplarından mesaj paylaştılar.   ''GÜLÜŞÜ HAFIZAMIZDAN SİLİNMEYECEK'' Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Kırşehir'in sevilen siması Tuncay'ın vefatını öğrendim. Gülüşü hafızamızdan silinemeyecek.Tuncay'a Allahtan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum'' mesajını iletti.   KENDİRLİ'DEN MESAJ Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ise yayınladığı mesajda , '' Kırşehirimizin sevilen simalarından olan kıymetli kardeşimiz Tuncay'ın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.Kendisine Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun inşallah '' mesajını paylaştı.  
Kırşehir'in sevilen isimlerinden Tuncay Kelepçek yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Bir süre önce rahatsızlanarak Kayseri Erciyesi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Tuncay Kelepçek'in kansere yakalandığı tespit edilmişti.Yoğun bakım ünitesine alınan Tuncay burada verdiği yaşam mücadelesini kaybederek yaşamını yitirdi.Kırşehir'de her zaman gülüşüyle hatırlanan Tuncay Kelepçek, Kırşehirlilerin de büyük sevgisini kazanıyordu.Kırşehir'i üzen ölümün ardından siyasiler de sosyal medya hesaplarından mesaj paylaştılar.

 

''GÜLÜŞÜ HAFIZAMIZDAN SİLİNMEYECEK''

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Kırşehir'in sevilen siması Tuncay'ın vefatını öğrendim. Gülüşü hafızamızdan silinemeyecek.Tuncay'a Allahtan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum'' mesajını iletti.

 

KENDİRLİ'DEN MESAJ

Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ise yayınladığı mesajda , '' Kırşehirimizin sevilen simalarından olan kıymetli kardeşimiz Tuncay'ın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.Kendisine Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun inşallah '' mesajını paylaştı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.