Kırşehir'in Şampiyonluğu Haftaya

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2019 - 17:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'in Şampiyonluğu Haftaya

Lider Kırşehir Belediyespor 3. ligin 32. haftasında Rize'de Pazarspor ile berabere kaldı.2. sıradaki Esenler Erokspor da Bergama deplasmanında 2-1 galip gelince puan farkı 4'e indi. Maçın ilk yarısında henüz 23. dakikada Sinan Uzun'un attığı golle yeşil beyazlılar 1-0 öne geçti.Maçın 45. dakikasında Ali Han Tunçer ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımın 10 kişi bıraktı. Maçın ikinci yarısının 70. dakikasında bu kez Pazarspor'da Emre Gemici ikinci sarıdan kırmızı görerek takımını 10 kişi bıraktı.Maçın 79. dakikasında Muhammed Emin Balcılar'ın attığı golle Pazarspor durumu 1-1'e getirdi.Maç bu skor ile sona ererken lider Kırşehir Belediyespor puanını 60'a yükseltti. Şampiyonluk yarışının bir diğer önemli maçında Esenler Erokspor İzmir'de Bergama Belediyespor'a konuk oldu.Maç 2-1'lik Esenler galibiyeti ile biterken Kırşehir arasındaki puan farkı 4'e düştü.Kırşehir Belediyespor haftaya evinde ağırlayacağı Bergama Belediyespor'u yenmesi durumunda şampiyonluğunu ilan edecek ve direkt olarak 2. lige yükselecek.

Lider Kırşehir Belediyespor 3. ligin 32. haftasında Rize'de Pazarspor ile berabere kaldı.2. sıradaki Esenler Erokspor da Bergama deplasmanında 2-1 galip gelince puan farkı 4'e indi.

Maçın ilk yarısında henüz 23. dakikada Sinan Uzun'un attığı golle yeşil beyazlılar 1-0 öne geçti.Maçın 45. dakikasında Ali Han Tunçer ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımın 10 kişi bıraktı.

Maçın ikinci yarısının 70. dakikasında bu kez Pazarspor'da Emre Gemici ikinci sarıdan kırmızı görerek takımını 10 kişi bıraktı.Maçın 79. dakikasında Muhammed Emin Balcılar'ın attığı golle Pazarspor durumu 1-1'e getirdi.Maç bu skor ile sona ererken lider Kırşehir Belediyespor puanını 60'a yükseltti.

Şampiyonluk yarışının bir diğer önemli maçında Esenler Erokspor İzmir'de Bergama Belediyespor'a konuk oldu.Maç 2-1'lik Esenler galibiyeti ile biterken Kırşehir arasındaki puan farkı 4'e düştü.Kırşehir Belediyespor haftaya evinde ağırlayacağı Bergama Belediyespor'u yenmesi durumunda şampiyonluğunu ilan edecek ve direkt olarak 2. lige yükselecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.