Kırşehir'in Lokomotif Firmalarından Bademleri Mercek Altına Aldık

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2016 - 14:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'in Lokomotif Firmalarından Bademleri Mercek Altına Aldık

  Mucur'da BADEMLER  A.Ş. doğadan aldığı hizmet gücüyle mermercilik alanında yurt ve Dünya çapında hizmet vermeye devam ederken; doğal kaynak suyu ile de halka ve ülke ekonomisine hizmet etme yarışına  devam etmektedir. NOCHE Madencilik, Bademler Mermer Sanayi Ticaret A.Ş. ve Bademler Gıda Pazarlama Limitet Şirketi olarak üç alanda hızla büyüyen ve ürettikleri ile yurt içinde ve yurt dışında başarılara imza atan Bademler Kardeşlerden Ali Rıza, Mehmet  ve Halil İbrahim Badem Kardeşler mermercilik alanında 17 ülkeye ihracat yaparak Mucur'un ve Türkiye'nin gururu olmaya devam etmektedirler.             1989 yılında mermerciliğe, 2003 de Noche madenciliğe ve 2013 yılında da Badem Pınarı adıyla gıda pazarlama şirketini kurmuşlardır. Kozaklı, Fakılı ve Bayram hacılı'da açtıkları mermer ocaklarıyla traverten cinsi mermerleri getirerek Mucur Kurugöl Köyü yakınında ki fabrikalarında işleyip başta Amerika olmak üzere uzak doğu ülkelerine ihracat yapmaktadırlar.   Mermer işlemelerinde 35 kişinin çalışması neticesinde üretilen mermerler Türkiye'nin her yerine ulaştırılmaktadır. Mermerlerle inşaatlarda dış cephe kaplamaları,tarihi yerlerin restorasyonu, camiler, okullar ve köprü yapımlarında tercih edilip kullanılmaktadır. Hayırseverliliği ile de bilinen Bademler, camilerin ve okulların bahçelerinin döşemelerinde halkın takdirlerini kazanmaktadırlar. Türkiye genelinde traverten  cinsi mermerle yapılan restorasyonların yüzde altmışını yine Bademler Şirketi tarafından yapıldığı bilinmektedir. İstanbul'da Sultan Ahmet Meydanı'nda ki, Hasan Keyif ve Bosna'da ki Mostar Köprüsü'nün kilit taşlarının yapılmasında görev üstlenmişlerdir. Canlıların en büyük hayat kaynağı olan su ile Badem Pınarı markasıyla İç Anadolu piyasası bazında en çok su ihtiyacını gideren üç firmadan biri olduğu görülmektedir. Badem Pınarı doğal kaynak suyu işlerine 2007 yılında başlanılmış ve 2009 yılında büyük damacanalar olarak seri üretime geçilmiştir.             Günde ortalama 100 ton çeşitli ölçülerde sular hazırlanmakta ve 22 Vilayete servis  yapılmaktadır. 2014 yılında bardak, yarım litrelik, bir buçuk litrelik ve beş litrelik Badem Pınarı suları piyasada tüketilmeye başlanmıştır. Ankara'da kurdukları şirket vasıtasıyla mermer ve su pazarlamaları yapılmaktadır.Kardeşlerden biri olan Mehmet Badem'de bu şirketin başında hizmetlerine devam edip,piyasayı genişletme çabaları göstermektedir. Ankara'da ki su dağıtım işlerinde 22 eleman seri bir şekilde görev yapmaktadırlar. Türkiye genelinde 352 noktada ana  ve tali bayileri mevcut olup, bu hizmetlerde de 1300 kişi çalışıp ekmek yemektedirler. Ülke ekonomisine katkılarından iş sahasında istihdam sağladıklarından,halkın ihtiyaçları karşılama açılarında büyük takdir toplayan,yardımseverlilikleri unutulmayan  Bademler Kardeşleri tebrik ediyor  ve bol kazançlar diliyoruz.                                                                           Ali Aydemir-  11.05.2016- Mucur
  Mucur'da BADEMLER  A.Ş. doğadan aldığı hizmet gücüyle mermercilik alanında yurt ve Dünya çapında hizmet vermeye devam ederken; doğal kaynak suyu ile de halka ve ülke ekonomisine hizmet etme yarışına  devam etmektedir. NOCHE Madencilik, Bademler Mermer Sanayi Ticaret A.Ş. ve Bademler Gıda Pazarlama Limitet Şirketi olarak üç alanda hızla büyüyen ve ürettikleri ile yurt içinde ve yurt dışında başarılara imza atan Bademler Kardeşlerden Ali Rıza, Mehmet  ve Halil İbrahim Badem Kardeşler mermercilik alanında 17 ülkeye ihracat yaparak Mucur'un ve Türkiye'nin gururu olmaya devam etmektedirler.

            1989 yılında mermerciliğe, 2003 de Noche madenciliğe ve 2013 yılında da Badem Pınarı adıyla gıda pazarlama şirketini kurmuşlardır. Kozaklı, Fakılı ve Bayram hacılı'da açtıkları mermer ocaklarıyla traverten cinsi mermerleri getirerek Mucur Kurugöl Köyü yakınında ki fabrikalarında işleyip başta Amerika olmak üzere uzak doğu ülkelerine ihracat yapmaktadırlar.

  Mermer işlemelerinde 35 kişinin çalışması neticesinde üretilen mermerler Türkiye'nin her yerine ulaştırılmaktadır. Mermerlerle inşaatlarda dış cephe kaplamaları,tarihi yerlerin restorasyonu, camiler, okullar ve köprü yapımlarında tercih edilip kullanılmaktadır. Hayırseverliliği ile de bilinen Bademler, camilerin ve okulların bahçelerinin döşemelerinde halkın takdirlerini kazanmaktadırlar. Türkiye genelinde traverten  cinsi mermerle yapılan restorasyonların yüzde altmışını yine Bademler Şirketi tarafından yapıldığı bilinmektedir. İstanbul'da Sultan Ahmet Meydanı'nda ki, Hasan Keyif ve Bosna'da ki Mostar Köprüsü'nün kilit taşlarının yapılmasında görev üstlenmişlerdir. Canlıların en büyük hayat kaynağı olan su ile Badem Pınarı markasıyla İç Anadolu piyasası bazında en çok su ihtiyacını gideren üç firmadan biri olduğu görülmektedir. Badem Pınarı doğal kaynak suyu işlerine 2007 yılında başlanılmış ve 2009 yılında büyük damacanalar olarak seri üretime geçilmiştir.

            Günde ortalama 100 ton çeşitli ölçülerde sular hazırlanmakta ve 22 Vilayete servis  yapılmaktadır. 2014 yılında bardak, yarım litrelik, bir buçuk litrelik ve beş litrelik Badem Pınarı suları piyasada tüketilmeye başlanmıştır. Ankara'da kurdukları şirket vasıtasıyla mermer ve su pazarlamaları yapılmaktadır.Kardeşlerden biri olan Mehmet Badem'de bu şirketin başında hizmetlerine devam edip,piyasayı genişletme çabaları göstermektedir. Ankara'da ki su dağıtım işlerinde 22 eleman seri bir şekilde görev yapmaktadırlar. Türkiye genelinde 352 noktada ana  ve tali bayileri mevcut olup, bu hizmetlerde de 1300 kişi çalışıp ekmek yemektedirler. Ülke ekonomisine katkılarından iş sahasında istihdam sağladıklarından,halkın ihtiyaçları karşılama açılarında büyük takdir toplayan,yardımseverlilikleri unutulmayan  Bademler Kardeşleri tebrik ediyor  ve bol kazançlar diliyoruz.

                                                                          Ali Aydemir-  11.05.2016- Mucur

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.