Kırşehir'in İlk Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2018 - 20:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'in İlk Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

Yerel seçimlere aylar kala Kırşehir Belediye Başkanlığı için ilk aday belli oldu. Herkes partilerin adayları kim olacak diye merak ederken CHP'nin Kırşehir Belediye Başkan adayının Selahattin Ekicioğlu olmasına kesin gözüyle bakılıyor.Genel merkezde CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birebir görüşen Ekicioğlu , Belediyenin yüksek borcu nedeniyle kaygılarını iletti.Kırşehir'in kendileri için çok önemli olduğunu belirten Kılıçdaroğlu Ekicioğlu'ya ,'' Adınızı çok duydum Kırşehir bizim için çok önemli o yüzden bu yerel seçimlerde size ihtiyacımız var.'' diyerek Ekicioğlu'dan aday olmasını istedi. Selahattin Ekicioğlu'nun bu görüşmenin ardından Kırşehir Belediye Başkanlığı için aday olduğu öğrenildi. Selahattin Ekicoğlu'nun ilerleyen günlerde Kırşehir Ticaret Sanayi Odası Başkanlığında istifa ederek adaylığını açıklaması bekleniyor.
Yerel seçimlere aylar kala Kırşehir Belediye Başkanlığı için ilk aday belli oldu.

Herkes partilerin adayları kim olacak diye merak ederken CHP'nin Kırşehir Belediye Başkan adayının Selahattin Ekicioğlu olmasına kesin gözüyle bakılıyor.Genel merkezde CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birebir görüşen Ekicioğlu , Belediyenin yüksek borcu nedeniyle kaygılarını iletti.Kırşehir'in kendileri için çok önemli olduğunu belirten Kılıçdaroğlu Ekicioğlu'ya ,'' Adınızı çok duydum Kırşehir bizim için çok önemli o yüzden bu yerel seçimlerde size ihtiyacımız var.'' diyerek Ekicioğlu'dan aday olmasını istedi. Selahattin Ekicioğlu'nun bu görüşmenin ardından Kırşehir Belediye Başkanlığı için aday olduğu öğrenildi. Selahattin Ekicoğlu'nun ilerleyen günlerde Kırşehir Ticaret Sanayi Odası Başkanlığında istifa ederek adaylığını açıklaması bekleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.