Kırşehir'in İki Acı Kaybı

GÜNDEM 12.09.2020 - 08:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'in İki Acı Kaybı

Kırşehir'de Covid-19 tedavisi gören iş adamı ve eczacı yaşamlarını yitirdi.

Vaka sayısının oldukça arttığı Kırşehir'de hastanede yatan ve yoğun bakım ünitesine alınan hastalarda da önemli bir artış yaşanıyor.Koronavirüs tedavisi gören çok sayıda vatandaşımız yaşamını yitirdi.Bunlardan birisi de 45 yaşındaki Oktay Gülçiçek.Kırşehir'in sevilen esnaflarından olan Oktay Gülçiçek bir süre önce covid-19 şikayetiyle hastaneye başvurdu.Testi pozitif çıkan ve bir süre önce de yoğun bakım ünitesine alınan Gülçiçek amansız virüse karşı verdiği mücadeleyi kazanamadı.     TÜRK TABİPLER BİRLİĞİNDEN TAZİYE MESAJI Kaman'da eczacılık yapan Yücel Yıldırım bir süre önce Covid-19'a yakalandı.Yoğun bkaım ünitesinde tedavi göre Yıldırım kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Yıldırım için Türk Tabipler birliği de bir mesaj yayınladı.Mesajda , ''Kırşehir’in Kaman ilçesinde çalışan Ecz.Yücel Yıldırım Covid-19 enfeksiyonu nedeniyle hayatını kaybetti. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz.'' denildi.     Kırşehir Haber Türk olarak her iki merhuma da Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.
Kırşehir'de Covid-19 tedavisi gören iş adamı ve eczacı yaşamlarını yitirdi.

Vaka sayısının oldukça arttığı Kırşehir'de hastanede yatan ve yoğun bakım ünitesine alınan hastalarda da önemli bir artış yaşanıyor.Koronavirüs tedavisi gören çok sayıda vatandaşımız yaşamını yitirdi.Bunlardan birisi de 45 yaşındaki Oktay Gülçiçek.Kırşehir'in sevilen esnaflarından olan Oktay Gülçiçek bir süre önce covid-19 şikayetiyle hastaneye başvurdu.Testi pozitif çıkan ve bir süre önce de yoğun bakım ünitesine alınan Gülçiçek amansız virüse karşı verdiği mücadeleyi kazanamadı.

 

 

TÜRK TABİPLER BİRLİĞİNDEN TAZİYE MESAJI

Kaman'da eczacılık yapan Yücel Yıldırım bir süre önce Covid-19'a yakalandı.Yoğun bkaım ünitesinde tedavi göre Yıldırım kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Yıldırım için Türk Tabipler birliği de bir mesaj yayınladı.Mesajda , ''Kırşehir’in Kaman ilçesinde çalışan Ecz.Yücel Yıldırım Covid-19 enfeksiyonu nedeniyle hayatını kaybetti. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz.'' denildi.

 

 

Kırşehir Haber Türk olarak her iki merhuma da Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.