Kırşehir'in En Güzel Villasını Eğitim Yuvası Yaptılar

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.06.2017 - 22:02, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'in En Güzel Villasını Eğitim Yuvası Yaptılar

Çağrı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Kırşehir'in en güzel villalarından birisini eğitim yuvasına çevirdi. Yenice mahallesi Saraycık mevkiinde  bulunan özel bir villayı eğitim ve rehabilitasyon merkezine çeviren  Çağrı Eğitim ve rehabilitasyon merkezi , burada zihinsel ve bedensel engelli bireyler için terapi ve fizyoterapi uyguluyor. Engelli bireylerin tedavisi için bir okul binasından daha çok sıcak bir aile ortamı oluşturmak isteyen Merkez'de , havuzdan , oyun parkına , büyük bahçesinden , bahçede bulunan evcil hayvanlara kadar güzel bir sosyal ortam oluşturulmuş. Birebir eğitime önem veren merkezde bunun için geniş bir uzman kadro bulunuyor.Amaçlarının , engelli çocuğu olan ailelerin kaygılarını en aza indirmek, çocuğun aile ve toplum içerisinde yük olmaktan çıkıp kendi kendine yeten bir birey haline gelmesini sağlamak olduğunu açıklayan Çağrı Çağrı Eğitim ve rehabilitasyon merkezi, bunun için yenilikçi terapi sistemlerini uyguladıklarını ve ilerleyen dönemlerde Kırşehir'de ilk olacak yeni terapi çalışmalarına başlayacaklarını belirttiler. Merkezde bir taraftan, engelli bireylere yönelik tedavi ve terapi çalışmaları yürütülürken bir taraftan da velilere yönelik hizmet içi eğitim ve seminer çalışmaları da yürütüyor.
Çağrı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Kırşehir'in en güzel villalarından birisini eğitim yuvasına çevirdi.

Yenice mahallesi Saraycık mevkiinde  bulunan özel bir villayı eğitim ve rehabilitasyon merkezine çeviren  Çağrı Eğitim ve rehabilitasyon merkezi , burada zihinsel ve bedensel engelli bireyler için terapi ve fizyoterapi uyguluyor.

Engelli bireylerin tedavisi için bir okul binasından daha çok sıcak bir aile ortamı oluşturmak isteyen Merkez'de , havuzdan , oyun parkına , büyük bahçesinden , bahçede bulunan evcil hayvanlara kadar güzel bir sosyal ortam oluşturulmuş.

Birebir eğitime önem veren merkezde bunun için geniş bir uzman kadro bulunuyor.Amaçlarının , engelli çocuğu olan ailelerin kaygılarını en aza indirmek, çocuğun aile ve toplum içerisinde yük olmaktan çıkıp kendi kendine yeten bir birey haline gelmesini sağlamak olduğunu açıklayan Çağrı Çağrı Eğitim ve rehabilitasyon merkezi, bunun için yenilikçi terapi sistemlerini uyguladıklarını ve ilerleyen dönemlerde Kırşehir'de ilk olacak yeni terapi çalışmalarına başlayacaklarını belirttiler.

Merkezde bir taraftan, engelli bireylere yönelik tedavi ve terapi çalışmaları yürütülürken bir taraftan da velilere yönelik hizmet içi eğitim ve seminer çalışmaları da yürütüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.