Kırşehir'in Beklediği Cihaz Geldi

SAĞLIK 28.10.2020 - 15:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'in Beklediği Cihaz Geldi

Kırşehir'de bir süredir verilemeyen MR hizmeti için yeni MR cihazının kurulu gerçekleştiriliyor.

Birçok hasta için hayati önem taşıyan MR hizmeti firma ile ypaılan anlaşma sonlandığı için verilemiyordu.Eski tip MR cihazı ile yapılan çekimler hem sesli hem de uzun sürüyordu.     Bir süredir MR cihazı olmadığı için çekim yapılamayan Kırşehir'de yeni ihalenin yapılmasıyla birlikte firma tarafından getirilen MR cihazının da kurulum işlemine başlandı.   KISA VE SESSİZ ÇEKİM   Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kurulumu gerçekleştirilen yeni MR cihazı 2020 model GE EXPLORER 1.5T olarak biliniyor.Kurulumunun tamamlanmasına müteakip hizmet vermeye başlayan MR Cihazı en yeni teknoloji ile daha hızlı ve yüksek görüntü kalitesinde MR çekimi yapabilecek.     Sahip olduğu özellikler sayesinde çekim sırasında son derece sessiz çalışmakta olan MR cihazı, ayrıca çekim için geçen süreyi oldukça kısa tutmaktadır. 
Kırşehir'de bir süredir verilemeyen MR hizmeti için yeni MR cihazının kurulu gerçekleştiriliyor.

Birçok hasta için hayati önem taşıyan MR hizmeti firma ile ypaılan anlaşma sonlandığı için verilemiyordu.Eski tip MR cihazı ile yapılan çekimler hem sesli hem de uzun sürüyordu.

 

 

Bir süredir MR cihazı olmadığı için çekim yapılamayan Kırşehir'de yeni ihalenin yapılmasıyla birlikte firma tarafından getirilen MR cihazının da kurulum işlemine başlandı.

 

KISA VE SESSİZ ÇEKİM

 

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kurulumu gerçekleştirilen yeni MR cihazı 2020 model GE EXPLORER 1.5T olarak biliniyor.Kurulumunun tamamlanmasına müteakip hizmet vermeye başlayan MR Cihazı en yeni teknoloji ile daha hızlı ve yüksek görüntü kalitesinde MR çekimi yapabilecek.

 

 

Sahip olduğu özellikler sayesinde çekim sırasında son derece sessiz çalışmakta olan MR cihazı, ayrıca çekim için geçen süreyi oldukça kısa tutmaktadır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.