Kırşehir'in Başsavıcısı ve Ağır Ceza Reisi Değişti

GÜNDEM 20.06.2022 - 00:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'in Başsavıcısı ve Ağır Ceza Reisi Değişti

Hakimler ve Savcılar Kararnamesi ile çok sayıda hakim ve savcının yeri değişti.

Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesince hazırlanan 2022 adli ve idari yarı ana kararnamesi ile 5075 adli yargı, 351 ise idari yargıdan olmak üzere toplam 5426 hakim savcının görev yeri değiştirildi.Kırşehir Başsavcısı ve Adalet Komisyonu Başkanının yeri değiştirildi.   Kararnameye göre ; Kırşehir Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Reisi Hüseyin Sabuncuoğlu Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na atanırken, Niğde Ağır Ceza Reisi Ömer Dadal, Kırşehir Ağır Ceza Reisi olarak atandı.   Kırşehir'e yeni atanmış olan Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Yurdagül  Yargıtay Cumhuriyet Savcısı olarak atanırken Kars Cumhuriyet Başsavıcısı Soner Aygün, Kırşehir'in yeni Cumhuriyet Başsavcısı oldu.     Aynı kararnameye göre görev yeri değişenler ise şu şekilde :  Diyarbakır Ağır Ceza Mahkmesi Başkanı Mustafa Kemal Çetin Kırşehir Hakimi, Gerger Cumhuriyet Savcısı Emre Çetinkaya Kırşehir Cumhuriyet Savcısı, Hozat Hakimi Seval Şen Kırşehir Hakimliği, Hozat Cumhuriyet Savcısı Ömer Faruk Kaya Kırşehir Cumhuriyet Savcısı olarak görevlendirildi.  Kırşehir Hakimliğinde görevli Aslıhan Sabuncuoğlu Bolu Hakimliğinde, Kırşehir Cumhuriyet Savcısı Hurşit Çağlar Uzunköprü Cumhuriyet Savcılığında, Kırşehir Cumhuriyet Savcısı Ömer Çağlıyan Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nda, Kırşehir Cumhuriyet Savcısı Tuğba Diri Celebci Karabük Cumhuriyet Savcılığına,Kırşehir Hakimi Mustafa Ece Adana Hakimliğine getirildi.            
Hakimler ve Savcılar Kararnamesi ile çok sayıda hakim ve savcının yeri değişti.

Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesince hazırlanan 2022 adli ve idari yarı ana kararnamesi ile 5075 adli yargı, 351 ise idari yargıdan olmak üzere toplam 5426 hakim savcının görev yeri değiştirildi.Kırşehir Başsavcısı ve Adalet Komisyonu Başkanının yeri değiştirildi.

 

Kararnameye göre ; Kırşehir Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Reisi Hüseyin Sabuncuoğlu Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na atanırken, Niğde Ağır Ceza Reisi Ömer Dadal, Kırşehir Ağır Ceza Reisi olarak atandı.

 

Kırşehir'e yeni atanmış olan Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Yurdagül  Yargıtay Cumhuriyet Savcısı olarak atanırken Kars Cumhuriyet Başsavıcısı Soner Aygün, Kırşehir'in yeni Cumhuriyet Başsavcısı oldu.

 

 

Aynı kararnameye göre görev yeri değişenler ise şu şekilde :

 Diyarbakır Ağır Ceza Mahkmesi Başkanı Mustafa Kemal Çetin Kırşehir Hakimi, Gerger Cumhuriyet Savcısı Emre Çetinkaya Kırşehir Cumhuriyet Savcısı, Hozat Hakimi Seval Şen Kırşehir Hakimliği, Hozat Cumhuriyet Savcısı Ömer Faruk Kaya Kırşehir Cumhuriyet Savcısı olarak görevlendirildi.

 Kırşehir Hakimliğinde görevli Aslıhan Sabuncuoğlu Bolu Hakimliğinde, Kırşehir Cumhuriyet Savcısı Hurşit Çağlar Uzunköprü Cumhuriyet Savcılığında, Kırşehir Cumhuriyet Savcısı Ömer Çağlıyan Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nda, Kırşehir Cumhuriyet Savcısı Tuğba Diri Celebci Karabük Cumhuriyet Savcılığına,Kırşehir Hakimi Mustafa Ece Adana Hakimliğine getirildi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.