Kırşehir'in Başını Düğünler Yaktı

GÜNDEM 28.08.2020 - 22:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'in Başını Düğünler Yaktı

Kırşehir'de son haftalarda yapılan düğünler sonucu koronavirüs vakaları oldukça arttı.

Son dönemde giderek artmaya başlayan Covid-19 vakaları korkunç boyutlara ulaştı.Vaka sayılarının artış gösterdiği Kırşehir'de vatandaşlar kurallara uyulmadan yapılan düğünlere isyan etti.Kırşehir'de son 2 hafta içerisinde korona virüs vakalarının artış göstermesi ile beraber İl Hıfsızsıhha Kurulu tarafından alınan kararla düğünlere de saat kısıtlaması ve ikram kısıtlaması getirildi.   HASTANEYE 100'LERCE KİŞİ BAŞVURUYOR   Aktif vaka sayılarının 1000'e yaklaştığı Kırşehir'de hastalara test yapılan ve tedavi uygulanan İntaniye Polikliniğine her gün 100'lerce kişi başvuruyor.Bazı vatandaşlar ise polikliniğe ambulanslarla getiriliyor.Neredeyse her 5 dakikada 1 ambulans trafiği yaşanıyor.Kırşehir'de haftalarda yaşanan vakalarla birlikte 15 civarında hastanın yaşamını yitirdiği belirtiliyor.     RİSK YOĞUNLUK HARİTASI GİDEREK KIRMIZILAŞIYOR   Sağlık Bakanlığı tarafından hizmet veren ''Hayat Eve Sığar'' uygulaması Türkiye'de ki her noktanın koronavirüs risk yoğunluğu takip edilebiliyor.Salgının en yüksek olduğu dönemlerde bile bir kaç noktada kırmızı yani yüksek risk bulunan Kırşehir'de harita neredeyse kırmızalaşmış durumda.     BAŞHEKİM YARDIMCISI DA KORONAVİRÜSE YAKALANDI     Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Erol Erşekerci'nin DE  koronavirüs'e yakalandığı öğrenildi.Evinde tedavi edilen  Erol Erşekerci'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Kırşehir'de son haftalarda yapılan düğünler sonucu koronavirüs vakaları oldukça arttı.

Son dönemde giderek artmaya başlayan Covid-19 vakaları korkunç boyutlara ulaştı.Vaka sayılarının artış gösterdiği Kırşehir'de vatandaşlar kurallara uyulmadan yapılan düğünlere isyan etti.Kırşehir'de son 2 hafta içerisinde korona virüs vakalarının artış göstermesi ile beraber İl Hıfsızsıhha Kurulu tarafından alınan kararla düğünlere de saat kısıtlaması ve ikram kısıtlaması getirildi.

 

HASTANEYE 100'LERCE KİŞİ BAŞVURUYOR

 

Aktif vaka sayılarının 1000'e yaklaştığı Kırşehir'de hastalara test yapılan ve tedavi uygulanan İntaniye Polikliniğine her gün 100'lerce kişi başvuruyor.Bazı vatandaşlar ise polikliniğe ambulanslarla getiriliyor.Neredeyse her 5 dakikada 1 ambulans trafiği yaşanıyor.Kırşehir'de haftalarda yaşanan vakalarla birlikte 15 civarında hastanın yaşamını yitirdiği belirtiliyor.

 

 

RİSK YOĞUNLUK HARİTASI GİDEREK KIRMIZILAŞIYOR

 

Sağlık Bakanlığı tarafından hizmet veren ''Hayat Eve Sığar'' uygulaması Türkiye'de ki her noktanın koronavirüs risk yoğunluğu takip edilebiliyor.Salgının en yüksek olduğu dönemlerde bile bir kaç noktada kırmızı yani yüksek risk bulunan Kırşehir'de harita neredeyse kırmızalaşmış durumda.

 

 

BAŞHEKİM YARDIMCISI DA KORONAVİRÜSE YAKALANDI

 

 

Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Erol Erşekerci'nin DE  koronavirüs'e yakalandığı öğrenildi.Evinde tedavi edilen  Erol Erşekerci'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.