Kırşehir'in Başarılı Öğrencilerine Ödül Verildi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2016 - 19:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'in Başarılı Öğrencilerine Ödül Verildi

Kırşehir'de üniversite sınavında ülkemiz genelinde dereceye giren onüç öğrenci altınla ödüllendirdi.   Öğrencileri makamında kabul eden Vali Necati Şentürk, yaptığı konuşmada, öğrencilerin aldıkları başarılı sonuçlardan gurur duyduklarını söyledi.   Kırşehir’in eğitimde marka kent olarak anılmaya devam edeceğini belirten Vali Şentürk, “Öğrencilerimiz, her sene sınavlarda aldıkları başarılı sonuçlarla ilimizin başarı çıtasını yükseltiyorlar. Öğrencilerimizi ve bu başarılarda emeği geçenleri kutluyorum. Bu başarılar da bize yetmez, daha iyisini elde etmek için daha çok çalışacağız ve başarılara yenisini ekleyeceğiz. Öğrencilerimiz, kazandıkları üniversiteleri başarı ile tamamlayarak meslek hayatlarına emin adımlarla başlayacaklardır. Bundan eminim.” dedi.   İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı ve okul müdürlerinin de yer aldığı ödül töreni, ValiŞentürk'ün dereceye giren öğrencilere altın takması ile sona erdi.   Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi - Zeynep Tokmak Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi - Zeynep Kaymaz Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi -Mehmet Alperen Lökoğlu Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi - Mustafa Selim Şahin Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi - Muhammed Samet Top Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi - Nurettin Baki Metin Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi - Tuğbanur Yağmur Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi -Muhammet Şamil Yeşilyurt Kaman Fen Lisesi - Safa Demirtaş Özel Ekin Sınav Temel Lisesi - Merve Yılmaz Durdu Muzaffer Marşap Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi - Sema Çalışır Çiçekdağ METEM - Ezgi Çelik Kırşehir A. İmam Hatip Lisesi - Yusuf Can Çalışır
Kırşehir'de üniversite sınavında ülkemiz genelinde dereceye giren onüç öğrenci altınla ödüllendirdi.

 

Öğrencileri makamında kabul eden Vali Necati Şentürk, yaptığı konuşmada, öğrencilerin aldıkları başarılı sonuçlardan gurur duyduklarını söyledi.

 

Kırşehir’in eğitimde marka kent olarak anılmaya devam edeceğini belirten Vali Şentürk, “Öğrencilerimiz, her sene sınavlarda aldıkları başarılı sonuçlarla ilimizin başarı çıtasını yükseltiyorlar. Öğrencilerimizi ve bu başarılarda emeği geçenleri kutluyorum. Bu başarılar da bize yetmez, daha iyisini elde etmek için daha çok çalışacağız ve başarılara yenisini ekleyeceğiz. Öğrencilerimiz, kazandıkları üniversiteleri başarı ile tamamlayarak meslek hayatlarına emin adımlarla başlayacaklardır. Bundan eminim.” dedi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı ve okul müdürlerinin de yer aldığı ödül töreni, ValiŞentürk'ün dereceye giren öğrencilere altın takması ile sona erdi.   Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi - Zeynep Tokmak Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi - Zeynep Kaymaz Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi -Mehmet Alperen Lökoğlu Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi - Mustafa Selim Şahin Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi - Muhammed Samet Top Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi - Nurettin Baki Metin Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi - Tuğbanur Yağmur Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi -Muhammet Şamil Yeşilyurt Kaman Fen Lisesi - Safa Demirtaş Özel Ekin Sınav Temel Lisesi - Merve Yılmaz Durdu Muzaffer Marşap Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi - Sema Çalışır Çiçekdağ METEM - Ezgi Çelik Kırşehir A. İmam Hatip Lisesi - Yusuf Can Çalışır
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.