Kırşehir İl Özel İdaresi ile Spor Toto Teşkilatı Protokol İmzaladı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2017 - 18:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir İl Özel İdaresi ile Spor Toto Teşkilatı Protokol İmzaladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Kırşehir İl Özel İdaresi arasında Protokol İmzalandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda Kırşehir Mucur ilçesi Kızıldağ Yeniyapan İlkokulu'na halı saha, Mucur Merkez Şehit Astsubay Sedat Mert Cumhuriyet İlkokulu'na ise basketbol ve voleybol sahası yapılacak. Kırşehir Milletvekili Mikail ARSLAN, yaptığı açıklamada” Mucur Kızıldağ Yeniyapan İlkokulu'na halısaha, Mucur Merkez Şehit Astsubay Sedat Mert Cumhuriyet İlkokulu'na ise basketbol ve voleybol sahası yapılacak. Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret eden Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan , AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Rıfat Doğan ve Dış İlişkiler Müdürü Osman TORUN Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Kırşehir İl Özel İdaresi arasında Mucur Kızıldağ Yeniyapan İlkokulu'na halı saha, Mucur Merkez Şehit Astsubay Sedat Mert Cumhuriyet İlkokulu'na ise basketbol ve voleybol sahası yapılması için protokol sözleşme imzalandığı törende hazır bulundu. Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, yaptığı açıklamada” Kırşehir Milletvekillerimiz Mikail Arslan , Salih Çetinkaya ve 22. Dönem Kırşehir Milletvekilimiz Hacı Turan'a teşekkür eder, öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.” dedi. Ziyarette, Mucur ilçesine halı saha yapılması konularında fikir alışverişi yapılırken, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu yaptığı açıklamada” en kısa zamanda halı sahaların yapılması için gerekli desteğin verileceği sözünü verdi.” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Kırşehir İl Özel İdaresi arasında Protokol İmzalandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda Kırşehir Mucur ilçesi Kızıldağ Yeniyapan İlkokulu'na halı saha, Mucur Merkez Şehit Astsubay Sedat Mert Cumhuriyet İlkokulu'na ise basketbol ve voleybol sahası yapılacak. Kırşehir Milletvekili Mikail ARSLAN, yaptığı açıklamada” Mucur Kızıldağ Yeniyapan İlkokulu'na halısaha, Mucur Merkez Şehit Astsubay Sedat Mert Cumhuriyet İlkokulu'na ise basketbol ve voleybol sahası yapılacak. Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret eden Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan , AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Rıfat Doğan ve Dış İlişkiler Müdürü Osman TORUN Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Kırşehir İl Özel İdaresi arasında Mucur Kızıldağ Yeniyapan İlkokulu'na halı saha, Mucur Merkez Şehit Astsubay Sedat Mert Cumhuriyet İlkokulu'na ise basketbol ve voleybol sahası yapılması için protokol sözleşme imzalandığı törende hazır bulundu.

Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, yaptığı açıklamada” Kırşehir Milletvekillerimiz Mikail Arslan , Salih Çetinkaya ve 22. Dönem Kırşehir Milletvekilimiz Hacı Turan'a teşekkür eder, öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.” dedi. Ziyarette, Mucur ilçesine halı saha yapılması konularında fikir alışverişi yapılırken, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu yaptığı açıklamada” en kısa zamanda halı sahaların yapılması için gerekli desteğin verileceği sözünü verdi.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.