Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Meclisi 2017 Bütçesi İçin Toplandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2016 - 16:02, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Meclisi 2017 Bütçesi İçin Toplandı

   Kırşehir Valisi Necati Şentürk Başkanlığın'da toplanan ,Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Meclisi 2017 bütçe çalışmalarını değerlendirdi.             Vali Necati Şentürk, toplantıda yaptığı konuşmada, İl Özel İdaresi öz kaynaklarıyla belirlenen 2017 yılı bütçesinin 40 Milyon TL olarak belirlendiğini ancak bu rakamın en az 3-4 katı harcama ile halkımıza hizmet verileceğini söyledi. Meclis üyelerinin birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak ilimizin çıkarları doğrultusunda kararlar aldığını belirten Vali Şentürk, “İl Genel Meclisi, taşra teşkilatı olan İl Özel İdarelerinin en büyük karar organıdır. İl Genel Meclisimizin ilimizde çok güzel işlere imza attığını görmekteyiz. İl Genel Meclisi, sahip olduğu bütçe doğrultusunda aldıkları yatırım kararları ile köylerimize hizmet götürmektedir. İl Genel Meclisimiz, gerek köylerimize hizmet götürülmesi noktasında gerek eğitim, sağlık, tarım vb. alanlarda ilimiz ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda kurumlarımıza büyük destek vermektedir. Ancak, 40 Milyon olarak belirlenen bu bütçe sadece İl Özel İdaresinin öz gelirlerinden oluşan bütçedir. Diğer kurumlardan ve hükümetimizin destekleri ile İl Özel İdaremiz bu rakamın en az 3-4 katı harcama ile köylülerimize hizmet götürecektir.” dedi.    İlimizde başta Karakurt Kaplıcalarının yapımı, Biyogaz tesisinin yapımı, Hükümet konağı projesi, İl Emniyet Müdürlüğü yapımı, okul yapımları gibi işlerin İl Özel İdaresinin uhdesinde devam ettiğini belirten Vali  Şentürk, konuşmasını,  “İl Genel Meclisi üyelerimiz ve ilimizin bütün dinamikleri ile birlikte hareket ederek Kırşehir’i daha yaşanabilir bir hale getireceğiz” sözleri ile tamamladı. İl Özel İdaresi 2017 yılı bütçesinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ettiğini ifade eden İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu da yaptığı konuşmada, kendilerine verdiği destekten dolayı Valimiz Sayın Necati Şentürk’e teşekkür etti.
   Kırşehir Valisi Necati Şentürk Başkanlığın'da toplanan ,Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Meclisi 2017 bütçe çalışmalarını değerlendirdi.

            Vali Necati Şentürk, toplantıda yaptığı konuşmada, İl Özel İdaresi öz kaynaklarıyla belirlenen 2017 yılı bütçesinin 40 Milyon TL olarak belirlendiğini ancak bu rakamın en az 3-4 katı harcama ile halkımıza hizmet verileceğini söyledi. Meclis üyelerinin birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak ilimizin çıkarları doğrultusunda kararlar aldığını belirten Vali Şentürk, “İl Genel Meclisi, taşra teşkilatı olan İl Özel İdarelerinin en büyük karar organıdır. İl Genel Meclisimizin ilimizde çok güzel işlere imza attığını görmekteyiz. İl Genel Meclisi, sahip olduğu bütçe doğrultusunda aldıkları yatırım kararları ile köylerimize hizmet götürmektedir. İl Genel Meclisimiz, gerek köylerimize hizmet götürülmesi noktasında gerek eğitim, sağlık, tarım vb. alanlarda ilimiz ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda kurumlarımıza büyük destek vermektedir. Ancak, 40 Milyon olarak belirlenen bu bütçe sadece İl Özel İdaresinin öz gelirlerinden oluşan bütçedir. Diğer kurumlardan ve hükümetimizin destekleri ile İl Özel İdaremiz bu rakamın en az 3-4 katı harcama ile köylülerimize hizmet götürecektir.” dedi.

 

 İlimizde başta Karakurt Kaplıcalarının yapımı, Biyogaz tesisinin yapımı, Hükümet konağı projesi, İl Emniyet Müdürlüğü yapımı, okul yapımları gibi işlerin İl Özel İdaresinin uhdesinde devam ettiğini belirten Vali  Şentürk, konuşmasını,  “İl Genel Meclisi üyelerimiz ve ilimizin bütün dinamikleri ile birlikte hareket ederek Kırşehir’i daha yaşanabilir bir hale getireceğiz” sözleri ile tamamladı. İl Özel İdaresi 2017 yılı bütçesinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ettiğini ifade eden İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu da yaptığı konuşmada, kendilerine verdiği destekten dolayı Valimiz Sayın Necati Şentürk’e teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.