Kırşehir İl Genel Meclisi Başkanlığını Dulkadiroğlu Kazandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2016 - 12:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir İl Genel Meclisi Başkanlığını Dulkadiroğlu Kazandı

Hafta sonu Kırşehir İl Genel Meclisi Başkanlığı için yapılan seçimi Barboros Dulkadiroğlu seçildi. Geçtiğimiz günlerde Kırşehir İl Genel Meclisi Başkanı Şuayip Soysal'ın görev süresinin dolması ile birlikte başkanlık için seçim yapıldı.Barboros Dulkadiroğlu ve Şuayip Soysal'ın aday olduğu başkanlık seçiminde, 11 oy alan Barboros Dulkadiroğlu yeni başkan seçildi.Şuayip Soysal ise 8 oy alarak başkanlık yarışını kaybetti. Kırşehir Haber Türk ailesi olarak başarılar dileriz.
Hafta sonu Kırşehir İl Genel Meclisi Başkanlığı için yapılan seçimi Barboros Dulkadiroğlu seçildi.

Geçtiğimiz günlerde Kırşehir İl Genel Meclisi Başkanı Şuayip Soysal'ın görev süresinin dolması ile birlikte başkanlık için seçim yapıldı.Barboros Dulkadiroğlu ve Şuayip Soysal'ın aday olduğu başkanlık seçiminde, 11 oy alan Barboros Dulkadiroğlu yeni başkan seçildi.Şuayip Soysal ise 8 oy alarak başkanlık yarışını kaybetti.

Kırşehir Haber Türk ailesi olarak başarılar dileriz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.