Kırşehir İçin Pazartesi Uyarısı

YAŞAM 13.06.2022 - 00:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir İçin Pazartesi Uyarısı

Kırşehir Valiliği, 13 Haziran Pazartesi günü öğle saatlerinde başlayacağı düşünülen sağanak yağış dolayısıyla, sel baskınları konusunda uyarıda bulundu.

KIRŞEHİR VALİLİĞİ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ :  Meteorolojiden alınan bilgilere göre, 13 Haziran 2022 Pazartesi günü (yarın) bölgemizde öğle saatlerinde başlayacak yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışların akşam saatlerine kadar devam edeceği bildirilmiştir. Yağış anında ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  
Kırşehir Valiliği, 13 Haziran Pazartesi günü öğle saatlerinde başlayacağı düşünülen sağanak yağış dolayısıyla, sel baskınları konusunda uyarıda bulundu.

KIRŞEHİR VALİLİĞİ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ : 

Meteorolojiden alınan bilgilere göre, 13 Haziran 2022 Pazartesi günü (yarın) bölgemizde öğle saatlerinde başlayacak yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışların akşam saatlerine kadar devam edeceği bildirilmiştir.
Yağış anında ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.