Kırşehir'i Ulusal Gündeme ve Dünyaya Taşıyoruz

TEKNOLOJİ 07.06.2020 - 19:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'i Ulusal Gündeme ve Dünyaya Taşıyoruz

Yaklaşık 4 yıl önce kurulan Kırşehir Haber Türk yayın portalı büyüdü ve bir çığ haline dönüştü.

2016 yılında yayın hayatına başlayan ve kirsehirhaberturk.com web sitesiyle Kırşehir'de ve ulusal gündem haberlerle takipçilerinin büyük beğenisini alan Kırşehir Haber Türk , bilişim alanındaki gelişmeleri de takip ederek aylık 10 milyonun üzerinde erişim sağlıyor.Günlük 200 bin tekil ziyaretçiye ulaşan portal yine günlük 350 binin üzerinde trafiği ile ulusal haber siteleriyle boy ölçüşüyor.     ANKARA  1 , İSTANBUL 2 , KIRŞEHİR 3. SIRADA   Kırşehir Haber Türk'e günlük erişim sağlayan illere bakıldığında ise internet yayıncılığının gücü bir kez daha gözler önüne seriliyor.Kırşehir Haber Türk'e en çok erişim sağlayan il Ankara olurken , 2. sırada İstanbul , 3. sırada ise Kırşehir geliyor.Kırşehir'i İzmir Adana , Kayseri ve Antalya takip ediyor.     DÜNYADA TÜRKİYE'DEN SONRA ALMANYA   Kırşehir Haber Türk sadece Türkiye'de değil yurt dışında da çok sayıda takipçisine ulaşıyor.Türkiye'den sonra siteye en çok giriş yapan ülke ise Almanya olarak göze çarpıyor.Almanya'nın ardından ise Amerika ve Hollanda geliyor.     GOOGLE İLE İŞBİRLİĞİ İLE KIRŞEHİR GÜNDEMİ ULUSAL GÜNDEME VE DÜNYAYA TAŞINIYOR   Kırşehir Haber Türk sadece sosyal medya üzerinden değil Google ile iş birliğine giderek haberlerini birçok ulusal haber sitesinin bulunduğu platformlarda paylaşma imkanı sunuyor.Çok sayıda kullanıcı sadece Kırşehir değil ulusal haberleri de artık Kırşehir Haber Türk'ten okuyor.
Yaklaşık 4 yıl önce kurulan Kırşehir Haber Türk yayın portalı büyüdü ve bir çığ haline dönüştü.

2016 yılında yayın hayatına başlayan ve kirsehirhaberturk.com web sitesiyle Kırşehir'de ve ulusal gündem haberlerle takipçilerinin büyük beğenisini alan Kırşehir Haber Türk , bilişim alanındaki gelişmeleri de takip ederek aylık 10 milyonun üzerinde erişim sağlıyor.Günlük 200 bin tekil ziyaretçiye ulaşan portal yine günlük 350 binin üzerinde trafiği ile ulusal haber siteleriyle boy ölçüşüyor.

 

 

ANKARA  1 , İSTANBUL 2 , KIRŞEHİR 3. SIRADA

 

Kırşehir Haber Türk'e günlük erişim sağlayan illere bakıldığında ise internet yayıncılığının gücü bir kez daha gözler önüne seriliyor.Kırşehir Haber Türk'e en çok erişim sağlayan il Ankara olurken , 2. sırada İstanbul , 3. sırada ise Kırşehir geliyor.Kırşehir'i İzmir Adana , Kayseri ve Antalya takip ediyor.

 

 

DÜNYADA TÜRKİYE'DEN SONRA ALMANYA

 

Kırşehir Haber Türk sadece Türkiye'de değil yurt dışında da çok sayıda takipçisine ulaşıyor.Türkiye'den sonra siteye en çok giriş yapan ülke ise Almanya olarak göze çarpıyor.Almanya'nın ardından ise Amerika ve Hollanda geliyor.

 

 

GOOGLE İLE İŞBİRLİĞİ İLE KIRŞEHİR GÜNDEMİ ULUSAL GÜNDEME VE DÜNYAYA TAŞINIYOR

 

Kırşehir Haber Türk sadece sosyal medya üzerinden değil Google ile iş birliğine giderek haberlerini birçok ulusal haber sitesinin bulunduğu platformlarda paylaşma imkanı sunuyor.Çok sayıda kullanıcı sadece Kırşehir değil ulusal haberleri de artık Kırşehir Haber Türk'ten okuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.