Kırşehir Halk Ekmek Büfelerinde Ekmek 1 TL

EKONOMİ 10.12.2021 - 19:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Halk Ekmek Büfelerinde Ekmek 1 TL

Ağrı Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında ''en ucuz ekmek bizde'' tartışması sürerken, Türkiye'de en ucuz ekmeğin Kırşehir Belediyesi tarafından verildiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Ağrı'nın AK Partili Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından ekmek fiyatlarını 1,40 TL'ye düşürdüklerini duyurarak, "En ucuz ekmeği satıyoruz" demiş ve İBB'ye "Siz de ekmek fiyatını düşürün" çağrısında bulunmuştu.Ancak Sayan, İBB'nin 1,25 TL'den ekmek sattığını unutunca sosyal medyanın da gündemine oturmuştu.İBB Sözcüsü Murat Ongun Savcı Sayan'a cevaben açıklamasında, “Ağrı'ya Halk Ekmek gönderelim de belediye zarar etmesin. Bu hesapla Ağrı batar” ifadelerini kullanmıştı.   KIRŞEHİR BELEDİYESİ 1 TL'DEN VERİYOR Tüm Türkiye ''en ucuz ekmek nerede?'' diye tartışırken en ucuz ekmeğin Kırşehir Belediyesi tarafından verildiği ortaya çıktı.Kırşehir Belediyesi tarafından üretilen 12 bine yakın ekmeğin 8 bininin halk ekmek büfelerinden 1 TL'den satıldığı , kalan kısmının ise ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldığı öğrenildi.
Ağrı Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında ''en ucuz ekmek bizde'' tartışması sürerken, Türkiye'de en ucuz ekmeğin Kırşehir Belediyesi tarafından verildiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Ağrı'nın AK Partili Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından ekmek fiyatlarını 1,40 TL'ye düşürdüklerini duyurarak, "En ucuz ekmeği satıyoruz" demiş ve İBB'ye "Siz de ekmek fiyatını düşürün" çağrısında bulunmuştu.Ancak Sayan, İBB'nin 1,25 TL'den ekmek sattığını unutunca sosyal medyanın da gündemine oturmuştu.İBB Sözcüsü Murat Ongun Savcı Sayan'a cevaben açıklamasında, “Ağrı'ya Halk Ekmek gönderelim de belediye zarar etmesin. Bu hesapla Ağrı batar” ifadelerini kullanmıştı.

 

KIRŞEHİR BELEDİYESİ 1 TL'DEN VERİYOR

Tüm Türkiye ''en ucuz ekmek nerede?'' diye tartışırken en ucuz ekmeğin Kırşehir Belediyesi tarafından verildiği ortaya çıktı.Kırşehir Belediyesi tarafından üretilen 12 bine yakın ekmeğin 8 bininin halk ekmek büfelerinden 1 TL'den satıldığı , kalan kısmının ise ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.