Kırşehir Haber Türk Yazdı Tabela ve Bayrak Asıldı

SAĞLIK 20.08.2020 - 12:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Haber Türk Yazdı Tabela ve Bayrak Asıldı

Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü sonunda yeni binasına tabela ve Türk Bayrağı astı.

Şubat ayında eski SSK hastanesi arazi üzerine yeni yapılan binasına taşınan İl Sağlık Müdürlüğü'nün tabela ve bayrağının olması vatandaşların kafasını karıştırmıştı.Kuruma gitmek isteyen vatandaşlar tabelanın olmaması nedeniyle ,'' burası şirket binası mı yoksa kamu kurumu mu ? '' diye eleştiride bulunurken yine Türk Bayrağının bulunmamasına da tepki göstermişti.     KIRŞEHİR HABER TÜRK GÜNDEME GETİRDİ TABELA VE BAYRAK ASILDI Vatandaşların haklı eleştirisi Kırşehir Haber Türk'de gündeme getirilerek İl Sağlık Müdürlüğü'ne ''  Sağlık Müdürlüğü’nün kapısında daha tabela yok ! Hatta ve hatta kapısının önünde bayrak dahi yok ! Hastanenin yanından uçurulan il sağlık müdürlüğü nerede , '' şeklinde soru yöneltilmişti.     Bunun üzerine harekete geçen İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri geçtiğimiz günlerde kurumun tabelasını ve Türk Bayrağını astırdı.
Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü sonunda yeni binasına tabela ve Türk Bayrağı astı.

Şubat ayında eski SSK hastanesi arazi üzerine yeni yapılan binasına taşınan İl Sağlık Müdürlüğü'nün tabela ve bayrağının olması vatandaşların kafasını karıştırmıştı.Kuruma gitmek isteyen vatandaşlar tabelanın olmaması nedeniyle ,'' burası şirket binası mı yoksa kamu kurumu mu ? '' diye eleştiride bulunurken yine Türk Bayrağının bulunmamasına da tepki göstermişti.

 

 

KIRŞEHİR HABER TÜRK GÜNDEME GETİRDİ TABELA VE BAYRAK ASILDI

Vatandaşların haklı eleştirisi Kırşehir Haber Türk'de gündeme getirilerek İl Sağlık Müdürlüğü'ne ''  Sağlık Müdürlüğü’nün kapısında daha tabela yok ! Hatta ve hatta kapısının önünde bayrak dahi yok ! Hastanenin yanından uçurulan il sağlık müdürlüğü nerede , '' şeklinde soru yöneltilmişti.

 

 

Bunun üzerine harekete geçen İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri geçtiğimiz günlerde kurumun tabelasını ve Türk Bayrağını astırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.