Kırşehir Haber Türk Yazdı BİM Toplatma Kararı Aldı

YAŞAM 25.04.2021 - 12:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Haber Türk Yazdı BİM Toplatma Kararı Aldı

Kırşehir Haber Türk'ün gündeme getirdiği BİM'de satılan Simfer marka fırınlardaki sahtekarlık sonrası, BİM fırınları Türkiye genelinde toplatma kararı aldı.

 BİM'e ait internet sitesinde 349 TL'den satışı yapılacağı açıklanan Simfer Marka fırın 23 Nisan tarihinde tüm mağazalarda satışa sunulmuş ve çok sayıda vatandaş da bu fırınlardan satın almıştı.Fırınlardan birisini Kırşehir'den satın alan vatandaş gazetemize ulaşarak ;  internet üzerindeki bilgilerin ve paket üzerindeki fırına ait bilgilerin fırında bulunmadığını , kutu üzerinde M4242 Turbo model yazıldığı halde içerisinden çıkan fırının M4298 model olduğunu ve özellike üzerinde turbo fan ve ışıklandırma seçenekleri bulunmasına rağmen bu özelliklerin mevcut fırında bulunmadığını belirtmişti.   BİM TOPLATMA KARARI ALIP ÖZÜR DİLEDİ   Fiyat aldatmacısıyla kandırılan vatandaşın Kırşehir Haber Türk'de gündeme getirilmesinin ardından BİM resmi açıklamada bulunarak fırınları toplatma kararı aldığını ve vatandaşlardan özür dlediğini açıkladı.Yapılan Açıklamada , ''23 Nisan 2021 Cuma günü mağazalarımızda satışa sunduğumuz Simfer markalı midi fırının afişte yer alan ürün özellikleriyle uyuşmaması nedeniyle satılan ürünlerin toplatılmasına karar verilmiştir.Ürünü satın alan müşterilerimizin en yakın BİM mağazasına ürünü iade etmelerini bekler, yapılan hatadan dolayı özür dileriz.'' denildi.   İŞTE BİM'DEN YAPILAN O AÇIKLAMA   İŞTE O HABERİMİZ
Kırşehir Haber Türk'ün gündeme getirdiği BİM'de satılan Simfer marka fırınlardaki sahtekarlık sonrası, BİM fırınları Türkiye genelinde toplatma kararı aldı.

 BİM'e ait internet sitesinde 349 TL'den satışı yapılacağı açıklanan Simfer Marka fırın 23 Nisan tarihinde tüm mağazalarda satışa sunulmuş ve çok sayıda vatandaş da bu fırınlardan satın almıştı.Fırınlardan birisini Kırşehir'den satın alan vatandaş gazetemize ulaşarak ;  internet üzerindeki bilgilerin ve paket üzerindeki fırına ait bilgilerin fırında bulunmadığını , kutu üzerinde M4242 Turbo model yazıldığı halde içerisinden çıkan fırının M4298 model olduğunu ve özellike üzerinde turbo fan ve ışıklandırma seçenekleri bulunmasına rağmen bu özelliklerin mevcut fırında bulunmadığını belirtmişti.

 

BİM TOPLATMA KARARI ALIP ÖZÜR DİLEDİ

 

Fiyat aldatmacısıyla kandırılan vatandaşın Kırşehir Haber Türk'de gündeme getirilmesinin ardından BİM resmi açıklamada bulunarak fırınları toplatma kararı aldığını ve vatandaşlardan özür dlediğini açıkladı.Yapılan Açıklamada , ''23 Nisan 2021 Cuma günü mağazalarımızda satışa sunduğumuz Simfer markalı midi fırının afişte yer alan ürün özellikleriyle uyuşmaması nedeniyle satılan ürünlerin toplatılmasına karar verilmiştir.Ürünü satın alan müşterilerimizin en yakın BİM mağazasına ürünü iade etmelerini bekler, yapılan hatadan dolayı özür dileriz.'' denildi.

 

İŞTE BİM'DEN YAPILAN O AÇIKLAMA

 

İŞTE O HABERİMİZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.