Kırşehir Haber Türk Yayın Hayatında 1.5 Seneyi Geride Bıraktı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2017 - 16:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Haber Türk Yayın Hayatında 1.5 Seneyi Geride Bıraktı

Yaklaşık 18 ay önce başladığımız yayın hayatımızın ilk tanıtım gecesini gala palas'ta düzenlediğimiz ''Birlik ve beraberlik'' temalı ödül ve plaket töreniyle taçlandırdık. 18 ay önce başladığı yayın hayatına, bugün Kırşehir'in en çok takip edilen ve okunan haber portalı olarak devam eden Kırşehir Haber Türk'ün düzenlediği tanıtım gecesine, bürokrasiden, siyaset dünyasına, iş dünyasından, eğitim dalına çok sayıda konuk katıldı. İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başlayan gecede, Kırşehir Haber Türk adına konuşan imtiyaz sahibi Ömer Duran, Kırşehir'in Orta Asya'nın Anadolu'da ki sembolü olduğunu ve Ahmet Yesevi'nin Orta Asya'da attığı tohumların Kırşehir'de yeşerdiğini ve büyüdüğünü, Anadolu'da kurulan Selçuklu ve Osmanlı Devleti'nin temellerinin burada atıldığın ve bunun bilincinde olarak hareket etmeleri gerektiğini belirtti. Ömer Duran, ''Son 2 yıllık süreç içerisinde, öyle şeyler yaşadık ki…Belki de 1 asra bedel… Bu süreçte çok şehit verdi ne yazık ki ! Bu koca çınarı ayakta tutan ve onu yeşerten şehitlerimizin kanlarıdır.Hepsine minnettarız, hepimizde hakları çok büyük , bizim de bunun bilincinde olup ona göre hareket etmemiz çok önemli ! Allah tüm şehit başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere gazilerimize gani gani rahmet eylesin…'' açıklamalarında bulundu. Düzenledikleri gecenin ''Birlik ve Beraberlik'' gecesinin bir diğer amacının da  Kırşehir'de ki başarılı İş adamlarının, firmaların, kurumların,esnafın, kamu ve özel sektör çalışanlarının teşvik etmek ödüllendirme olduğunu açıklayan Ömer Duran daha sonra Ödül ve plaket törenine geçti. Katılımlarından dolayı plaket verilen Ak Parti Eski Milletvekili ve Teşkilatlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Hacı Turan, gazeteciliğin önemli bir meslek olduğunu taraf olmadan kamuoyunu aydınlatabilmenin önemini anlattı.Turan, “15 Temmuz gibi bir günde medyanın önemini hep birlikte gördük. Kalemi doğru kullanabilmek çok önemlidir. Liyakat sahibi kişilerin elinde gazetecilik toplumu aydınlatma görevini en iyi ve doğru şekilde yapacaktır” dedi. Diğer katılımcılara da plaket takdim edildikten sonra, İlçe Belediye Başkanları, Başarılı, İş adamları, esnaf, eğitimci, çiftçilere ve gazetecilere ödülleri takdim edildi.Program daha sonra sona erdi.
Yaklaşık 18 ay önce başladığımız yayın hayatımızın ilk tanıtım gecesini gala palas'ta düzenlediğimiz ''Birlik ve beraberlik'' temalı ödül ve plaket töreniyle taçlandırdık.

18 ay önce başladığı yayın hayatına, bugün Kırşehir'in en çok takip edilen ve okunan haber portalı olarak devam eden Kırşehir Haber Türk'ün düzenlediği tanıtım gecesine, bürokrasiden, siyaset dünyasına, iş dünyasından, eğitim dalına çok sayıda konuk katıldı.

İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başlayan gecede, Kırşehir Haber Türk adına konuşan imtiyaz sahibi Ömer Duran, Kırşehir'in Orta Asya'nın Anadolu'da ki sembolü olduğunu ve Ahmet Yesevi'nin Orta Asya'da attığı tohumların Kırşehir'de yeşerdiğini ve büyüdüğünü, Anadolu'da kurulan Selçuklu ve Osmanlı Devleti'nin temellerinin burada atıldığın ve bunun bilincinde olarak hareket etmeleri gerektiğini belirtti.

Ömer Duran, ''Son 2 yıllık süreç içerisinde, öyle şeyler yaşadık ki…Belki de 1 asra bedel… Bu süreçte çok şehit verdi ne yazık ki ! Bu koca çınarı ayakta tutan ve onu yeşerten şehitlerimizin kanlarıdır.Hepsine minnettarız, hepimizde hakları çok büyük , bizim de bunun bilincinde olup ona göre hareket etmemiz çok önemli ! Allah tüm şehit başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere gazilerimize gani gani rahmet eylesin…'' açıklamalarında bulundu.

Düzenledikleri gecenin ''Birlik ve Beraberlik'' gecesinin bir diğer amacının da  Kırşehir'de ki başarılı İş adamlarının, firmaların, kurumların,esnafın, kamu ve özel sektör çalışanlarının teşvik etmek ödüllendirme olduğunu açıklayan Ömer Duran daha sonra Ödül ve plaket törenine geçti.

Katılımlarından dolayı plaket verilen Ak Parti Eski Milletvekili ve Teşkilatlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Hacı Turan, gazeteciliğin önemli bir meslek olduğunu taraf olmadan kamuoyunu aydınlatabilmenin önemini anlattı.Turan, “15 Temmuz gibi bir günde medyanın önemini hep birlikte gördük. Kalemi doğru kullanabilmek çok önemlidir. Liyakat sahibi kişilerin elinde gazetecilik toplumu aydınlatma görevini en iyi ve doğru şekilde yapacaktır” dedi.

Diğer katılımcılara da plaket takdim edildikten sonra, İlçe Belediye Başkanları, Başarılı, İş adamları, esnaf, eğitimci, çiftçilere ve gazetecilere ödülleri takdim edildi.Program daha sonra sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.