Kırşehir Galibiyet Orucunu Karşıyaka İle Bozdu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2018 - 17:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Galibiyet Orucunu Karşıyaka İle Bozdu

3. lig'in 6. haftasında evinde İzmir'in köklü kulübü Karşıyaka'yı ağırlayan Kırşehir Belediyespor maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Ligin 2. haftasında Adyaman'a karşı aldığı 5-1'lik galibiyetten sonra gelen beraberlikler serisine son vermek isteyen Kırşehir Belediyespor, galibiyet parolasıyla sahaya çıktı. Maçın ilk yarısında baskılı oynayan taraf Kırşehir Belediyespor oldu.Yeşil Beyazlıların atak futboluna engel olmak isteyen Karşıyakalı oyuncular sert müdahalelerde bulundu.Maçın hakemi ilk yarıda Karşıyakalı 3 oyuncuya sarı kart gösterdi.Maçın ilk yarısında gol olmayınca her iki takımda soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti. Maçın ikinci yarısında da etkili olan taraf ev sahibi Kırşehir Belediyespor oldu.Maçın 53. dakikasında yeşil beyazlıların golcü oyuncusu Sinan Uzun maçı 1-0'a getiren golü attı.Bu golden sonra rakibine üstünlük kuran Kırşehir Belediyespor Turgay An ile maçın 70. dakikasında 2-0 öne geçti.Bu golden sonra Karşıyaka teknik direktörü Aytekin Sümbül art arda değişiklikler yaptı.Maçın 81. dakikasında Görkem Kınay'ın yerine oyuna giren Harun Atalay 2 dakika sonra farkı 1'e indiren golü attı. Bu galibiyetle birlikte puanını 10'a yükseltirken düşme hattında yer alan Karşıyaka'nın puanı 5'te kaldı. Sinan Uzun Yine Golünü Attı İŞTE LİGDE DİĞER MAÇLARIN SONUCU VE PUAN DURUMU
3. lig'in 6. haftasında evinde İzmir'in köklü kulübü Karşıyaka'yı ağırlayan Kırşehir Belediyespor maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Ligin 2. haftasında Adyaman'a karşı aldığı 5-1'lik galibiyetten sonra gelen beraberlikler serisine son vermek isteyen Kırşehir Belediyespor, galibiyet parolasıyla sahaya çıktı. Maçın ilk yarısında baskılı oynayan taraf Kırşehir Belediyespor oldu.Yeşil Beyazlıların atak futboluna engel olmak isteyen Karşıyakalı oyuncular sert müdahalelerde bulundu.Maçın hakemi ilk yarıda Karşıyakalı 3 oyuncuya sarı kart gösterdi.Maçın ilk yarısında gol olmayınca her iki takımda soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

Maçın ikinci yarısında da etkili olan taraf ev sahibi Kırşehir Belediyespor oldu.Maçın 53. dakikasında yeşil beyazlıların golcü oyuncusu Sinan Uzun maçı 1-0'a getiren golü attı.Bu golden sonra rakibine üstünlük kuran Kırşehir Belediyespor Turgay An ile maçın 70. dakikasında 2-0 öne geçti.Bu golden sonra Karşıyaka teknik direktörü Aytekin Sümbül art arda değişiklikler yaptı.Maçın 81. dakikasında Görkem Kınay'ın yerine oyuna giren Harun Atalay 2 dakika sonra farkı 1'e indiren golü attı.

Bu galibiyetle birlikte puanını 10'a yükseltirken düşme hattında yer alan Karşıyaka'nın puanı 5'te kaldı.

Sinan Uzun Yine Golünü Attı İŞTE LİGDE DİĞER MAÇLARIN SONUCU VE PUAN DURUMU
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.