Kırşehir FSK Başkanı Torun'dan Sert Açıklama

SPOR 21.12.2022 - 21:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir FSK Başkanı Torun'dan Sert Açıklama

Üst üste yaşadığı puan kayıpları nedeniyle düşme hattına gerileyen Kırşehir FSK, hafta sonu evinde ağırladığı Kastamonuspor'u 2-0 mağlup ederek 15. sıraya yükselmişti.Böylece Kırşehir FSK, ligin ilk yarısını da galibiyetle kapatmış oldu.Kulüp Başkanı Çağatay Han Torun, ligin ilk yarısını değerlendirerek sert açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Çağatay Han Torun şu ifadelere yer verdi : ''MADDİ RİSK ALARAK 4-5 TRANSFER YAPACAĞIZ'' Malum olduğu üzere şehrimizin tek profesyonel futbol takımı Kırşehir FSK geçtiğimiz Pazar günü ilk yarının son maçı sıfatı ile oynadığı maçı 2-0 galibiyetle bitirerek devre arasına girdi. Kısıtlı bütçe ile ligde kalıcı olabilmesi amacı ile kurulan ve mücadelesine devam eden takımımız dünkü galibiyet ile bir nebze olsun bizlere nefes aldırdı.Tabiki yine hedefimiz doğrultusunda ligin ikinci yarısında kötü rüyalar görmemek adına yönetim olarak maddi risk alarak takımımıza 4-5 nokta transfer kazandırmak arzusundayız. Bunun için elimizden gelen tüm gayreti gösterip ligin ikinci yarısında takımımızı oynadığı oyunun karşılığını bulacağı üst sıralarda görmek istiyoruz.   ''TEK DESTEKÇİMİZ BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN EKİCİOĞLU'' Kuruluş amacı sporu Kırşehir gençliğine sevdirmek ve ilimizin yurt içinde tanıtımına katkıda bulunmak olan takımımızın bu görevlerini daha iyi yerine getirebilmesi adına elimizden gelenin en iyisini mevcut imkanlar dahilinde yapmaya gayret ediyoruz. Her ne kadar koca şehirde tek destekçimiz belediye başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu da olsa biz göğsümüzde Ahi Evran-ı Veli hazretlerinden aldığımız feyz ile mücadelemizi yılmadan, kaçmadan, korkmadan sonuna kadar çok daha iyi yerlerde olmak adına vereceğiz.   ''NE İŞ İNSANLARIMIZDAN NE DE SANAYİCİLERİMİZDEN BİR KURUŞ DESTEK YOK'' Yürüdüğümüz bu yolda tökezlememizi bekleyen münafıklara inat bir avuç sağduyu sahibi insan ile el ele, kol kola bu takımı ayağa kaldıracağız. Ne iş insanlarımızdan, ne sanayicimizden bir kuruş dahi olsa bize layık görülmeyen desteği yüreklerimizde ki inanç ve şehrimize olan sevgimizden alarak biz bu işi başaracağız. Unutulmasın ki Kırşehirspor yönetimi bir makam değil, ateşi beden kavuran bir kaftandır. Sevgisini, kalbi desteğini ve bizlere inancını bizlerden esirgemeyen tüm gerçek Kırşehirspor taraftarlarına selam olsun.
Üst üste yaşadığı puan kayıpları nedeniyle düşme hattına gerileyen Kırşehir FSK, hafta sonu evinde ağırladığı Kastamonuspor'u 2-0 mağlup ederek 15. sıraya yükselmişti.Böylece Kırşehir FSK, ligin ilk yarısını da galibiyetle kapatmış oldu.Kulüp Başkanı Çağatay Han Torun, ligin ilk yarısını değerlendirerek sert açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Çağatay Han Torun şu ifadelere yer verdi :

''MADDİ RİSK ALARAK 4-5 TRANSFER YAPACAĞIZ''

Malum olduğu üzere şehrimizin tek profesyonel futbol takımı Kırşehir FSK geçtiğimiz Pazar günü ilk yarının son maçı sıfatı ile oynadığı maçı 2-0 galibiyetle bitirerek devre arasına girdi. Kısıtlı bütçe ile ligde kalıcı olabilmesi amacı ile kurulan ve mücadelesine devam eden takımımız dünkü galibiyet ile bir nebze olsun bizlere nefes aldırdı.Tabiki yine hedefimiz doğrultusunda ligin ikinci yarısında kötü rüyalar görmemek adına yönetim olarak maddi risk alarak takımımıza 4-5 nokta transfer kazandırmak arzusundayız. Bunun için elimizden gelen tüm gayreti gösterip ligin ikinci yarısında takımımızı oynadığı oyunun karşılığını bulacağı üst sıralarda görmek istiyoruz.

 

''TEK DESTEKÇİMİZ BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN EKİCİOĞLU''

Kuruluş amacı sporu Kırşehir gençliğine sevdirmek ve ilimizin yurt içinde tanıtımına katkıda bulunmak olan takımımızın bu görevlerini daha iyi yerine getirebilmesi adına elimizden gelenin en iyisini mevcut imkanlar dahilinde yapmaya gayret ediyoruz. Her ne kadar koca şehirde tek destekçimiz belediye başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu da olsa biz göğsümüzde Ahi Evran-ı Veli hazretlerinden aldığımız feyz ile mücadelemizi yılmadan, kaçmadan, korkmadan sonuna kadar çok daha iyi yerlerde olmak adına vereceğiz.

 

''NE İŞ İNSANLARIMIZDAN NE DE SANAYİCİLERİMİZDEN BİR KURUŞ DESTEK YOK''

Yürüdüğümüz bu yolda tökezlememizi bekleyen münafıklara inat bir avuç sağduyu sahibi insan ile el ele, kol kola bu takımı ayağa kaldıracağız. Ne iş insanlarımızdan, ne sanayicimizden bir kuruş dahi olsa bize layık görülmeyen desteği yüreklerimizde ki inanç ve şehrimize olan sevgimizden alarak biz bu işi başaracağız. Unutulmasın ki Kırşehirspor yönetimi bir makam değil, ateşi beden kavuran bir kaftandır. Sevgisini, kalbi desteğini ve bizlere inancını bizlerden esirgemeyen tüm gerçek Kırşehirspor taraftarlarına selam olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.