Kırşehir FK , '' Biz Bitti Demeden Bitmez''

SPOR 29.01.2023 - 16:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir FK , '' Biz Bitti Demeden Bitmez''

Kırşehir FK, Kırklareli deplasmanda Kırklerelispor'u 1-0 yenerek ligde 12. sıraya yükseldi.

Geçtiğimiz hafta lider Kocaelispor'a konuk olan ve mağlup olan Kırşehir FK, ligin 22. haftasında Kırklarelispor'a konuk oldu.İlk yarısında kontrollü şekilde geçen maçın ikinci yarısında Kırşehir FK  etkili olan taraftı.Kırklarelispor, maça müdahale etmek için üst üste değişiklikler yaptı ancak yeşil beyazlı ekibimiz, maçın 80. dakikasında Gökdeniz Varol'un attığı golle 1-0 öne geçti.Maçta başka gol olmazken Kırşehir FK, çok önemli deplasman galibiyetiyle puanını 24'e yükseltti ve 12. sıraya yerleşti. İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU :  
Kırşehir FK, Kırklareli deplasmanda Kırklerelispor'u 1-0 yenerek ligde 12. sıraya yükseldi.

Geçtiğimiz hafta lider Kocaelispor'a konuk olan ve mağlup olan Kırşehir FK, ligin 22. haftasında Kırklarelispor'a konuk oldu.İlk yarısında kontrollü şekilde geçen maçın ikinci yarısında Kırşehir FK  etkili olan taraftı.Kırklarelispor, maça müdahale etmek için üst üste değişiklikler yaptı ancak yeşil beyazlı ekibimiz, maçın 80. dakikasında Gökdeniz Varol'un attığı golle 1-0 öne geçti.Maçta başka gol olmazken Kırşehir FK, çok önemli deplasman galibiyetiyle puanını 24'e yükseltti ve 12. sıraya yerleşti.

İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU :

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.