Kırşehir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 5 Yeni Fizyoterapist Göreve Başladı

SAĞLIK 17.09.2021 - 18:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 5 Yeni Fizyoterapist Göreve Başladı

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 5 yeni fizyoterapistin göreve başladığı bildirildi.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ahi Evran Üniversitesi Jeotermal Kaynaklı Rehabilitasyon Merkezi (JEOKAREM) Projesi kapsamında 5 yeni fizyoterapistin hasta tedavi etmeye başladığı belirtildi.   Açıklamada görüşlerine yer verilen Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali Güneş, JEOKAREM Projesi kapsamında Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde göreve başlayan 5 yeni fizyoterapist ile Kırşehir ve çevre illerden gelen hastalara daha iyi bir sağlık hizmeti sunulacağını ifade etti.   İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Bulut da Türkiye'nin en kaliteli jeotermal suyu ile hizmet veren hastanenin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında çalışmaları sürdürdüklerini aktardı.   Bulut, "Yeni başlayan 5 fizyoterapistimize görevlerinde başarılar diliyorum. Sadece ilimize değil çevre il ve ilçelerimize de hizmet veren hastanemizde hastalarımıza en iyi sağlık hizmeti verme arzusu içindeyiz." ifadelerini kullandı.   JEOKAREM PROJESİ NEDİR? Sahip olduğu jeotermal kaynaklar sayesinde kalkınma potansiyeline sahip ama yeteri kadar gelişmemiş olan Kırşehir ilinde, jeotermal tedaviyi yüksek teknolojik donanıma sahip Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon (FTR) Uygulamaları ve Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) ile birleştiren bir Jeotermal Kaynaklı Rehabilitasyon Merkezi (JEOKAREM) oluşturmak ve nitelikli sağlık hizmeti sunarak toplum sağlığını geliştirmeye katkıda bulunmak.
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 5 yeni fizyoterapistin göreve başladığı bildirildi.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ahi Evran Üniversitesi Jeotermal Kaynaklı Rehabilitasyon Merkezi (JEOKAREM) Projesi kapsamında 5 yeni fizyoterapistin hasta tedavi etmeye başladığı belirtildi.

 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali Güneş, JEOKAREM Projesi kapsamında Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde göreve başlayan 5 yeni fizyoterapist ile Kırşehir ve çevre illerden gelen hastalara daha iyi bir sağlık hizmeti sunulacağını ifade etti.

 

İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Bulut da Türkiye'nin en kaliteli jeotermal suyu ile hizmet veren hastanenin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında çalışmaları sürdürdüklerini aktardı.

 

Bulut, "Yeni başlayan 5 fizyoterapistimize görevlerinde başarılar diliyorum. Sadece ilimize değil çevre il ve ilçelerimize de hizmet veren hastanemizde hastalarımıza en iyi sağlık hizmeti verme arzusu içindeyiz." ifadelerini kullandı.

 

JEOKAREM PROJESİ NEDİR?

Sahip olduğu jeotermal kaynaklar sayesinde kalkınma potansiyeline sahip ama yeteri kadar gelişmemiş olan Kırşehir ilinde, jeotermal tedaviyi yüksek teknolojik donanıma sahip Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon (FTR) Uygulamaları ve Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) ile birleştiren bir Jeotermal Kaynaklı Rehabilitasyon Merkezi (JEOKAREM) oluşturmak ve nitelikli sağlık hizmeti sunarak toplum sağlığını geliştirmeye katkıda bulunmak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.