Kırşehir ESOB'dan Fuar Açıklaması

GÜNDEM 15.10.2021 - 16:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir ESOB'dan Fuar Açıklaması

Cacabey Meydanı’nda 10 gün süreyle Kırşehirlileri ağırlayan Yöresel Ürün Fuar’ı sonrası Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk bir açıklama yaptı.

Fuar Kırşehir Belediyespor’a fayda sağlayacağı için olumlu görüş bildirdiklerini dile getiren Öztürk, “Türkiye genelinde organizatör bir firmayla şehir şehir gezilerek yapılan Yöresel Ürünler Fuarı Cacabey Meydanında 10 gün süreyle vatandaşları ağırladı. Bu sürede Kırşehirliler farklı şehirlerden getirilen yöresel ürünlerle buluşma fırsatı buldu. Elbette bu süreçten az da olsa esnafımız da etkilendi. Konuyla ilgili organizatör firma Kırşehir Belediyesi’ne başvurmuştur. Bizler de Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Ticaret Odası olarak Kırşehir Belediyespor’a maddi fayda sağlayacak olan fuara görüş bildirdik. Elbette esnafımızın pandemi sonrası yaşadığı zorluklardan haberdarız ve esnafımızın yanındayız. Kırşehir’imizin olmazsa olmazlarından Kırşehir Belediyespor’umuzun da yaşadığı maddi sıkıntıları görüyoruz. Hiçbir geliri olmayan takımımıza sahip çıkmak yalnızca bizim değil tüm Kırşehir’in sorumluluğudur. Bir şehri şehir yapan en önemli konuların başında o şehrin takımı gelir. Bu yüzden bu fuara olumlu görüş bildirdik. Organizatör firma Kırşehir Belediyespor’a 450 bin lira gibi bir bağışta bulundu. Bu bağışla Kırşehir Belediyespor nefes almış oldu. Her maçta birlik beraberlik içinde ortak paydamız olan takımımıza destek oluyoruz. Bu işten ne Esnaf Odalarının ne Ticaret Odasının ne de Belediyenin maddi çıkarı olmadı. Tek maddi destek Kırşehir Belediyesporumuza yapıldı. Elbette insan faktörünün olduğu yerde hatalar da olur. 10 günlük fuar sürecinde de hata yaptıysak esnaflarımızdan özür diliyoruz.” dedi.
Cacabey Meydanı’nda 10 gün süreyle Kırşehirlileri ağırlayan Yöresel Ürün Fuar’ı sonrası Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk bir açıklama yaptı.

Fuar Kırşehir Belediyespor’a fayda sağlayacağı için olumlu görüş bildirdiklerini dile getiren Öztürk, “Türkiye genelinde organizatör bir firmayla şehir şehir gezilerek yapılan Yöresel Ürünler Fuarı Cacabey Meydanında 10 gün süreyle vatandaşları ağırladı. Bu sürede Kırşehirliler farklı şehirlerden getirilen yöresel ürünlerle buluşma fırsatı buldu. Elbette bu süreçten az da olsa esnafımız da etkilendi.

Konuyla ilgili organizatör firma Kırşehir Belediyesi’ne başvurmuştur. Bizler de Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Ticaret Odası olarak Kırşehir Belediyespor’a maddi fayda sağlayacak olan fuara görüş bildirdik. Elbette esnafımızın pandemi sonrası yaşadığı zorluklardan haberdarız ve esnafımızın yanındayız. Kırşehir’imizin olmazsa olmazlarından Kırşehir Belediyespor’umuzun da yaşadığı maddi sıkıntıları görüyoruz. Hiçbir geliri olmayan takımımıza sahip çıkmak yalnızca bizim değil tüm Kırşehir’in sorumluluğudur. Bir şehri şehir yapan en önemli konuların başında o şehrin takımı gelir. Bu yüzden bu fuara olumlu görüş bildirdik. Organizatör firma Kırşehir Belediyespor’a 450 bin lira gibi bir bağışta bulundu. Bu bağışla Kırşehir Belediyespor nefes almış oldu. Her maçta birlik beraberlik içinde ortak paydamız olan takımımıza destek oluyoruz. Bu işten ne Esnaf Odalarının ne Ticaret Odasının ne de Belediyenin maddi çıkarı olmadı. Tek maddi destek Kırşehir Belediyesporumuza yapıldı. Elbette insan faktörünün olduğu yerde hatalar da olur. 10 günlük fuar sürecinde de hata yaptıysak esnaflarımızdan özür diliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.