Kırşehir Esnafı Göçen'e Dert Yandı

GÜNDEM 25.02.2021 - 12:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Esnafı Göçen'e Dert Yandı

İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şehir merkezinde faaliyet gösteren esnafları gezerek sorunlarını dinledi.

Müfit Göçen'e dert yanan esnaflar , '' işlerimizin iyi gitmediği dönemleri yaşıyorduk.Buna bir de pandemi dönemi eklenince kiralarımızı ödeyemiyoruz.Bağkur primlerimizi yatıramıyoruz.İş Yerlerimizi kapatma noktasına geldik.Bazı arkadaşlarımız geleceği karanlık gördükleri için kapattı bile.Evimize ekmek götüremeyecek hale geldik.'' dediler.     Esnaf ziyaretinde konuşan İyi Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen hem ülke olarak hem ekonomik, hem sağlık alanında  iyi günler geçirmiyoruz.  Esnaflarımızın zor durumda olduklarını, kiralarını ödeyemeyip, evlerine ekmek götüremediklerini, BAĞKUR pirimlerini yatıramadıklarını ve hatta bankalardan sürekli kredi çektiklerini ancak esnafın  çektiği krediyi ödeyecek hali olmadığını  biliyoruz. Bu nedenle esnaflarımızı gezerek sorunları yetkili ağızlardan dinliyoruz.  Sizlerden aldığımız bu bilgileri Genel Merkezimize ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e ileteceğiz dedi.        Esnaf ziyaretleri ile ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen , ''Kırşehir teşkilatı olarak geçim sıkıntısında olan, ilgisizlikten yakınan esnafımızla dertleşmeye devam ettik. , Bağ kur priminin 1.200 TL olduğundan, 5 aydır dükkan kirası veremediğinden, aldığı krediyi ödemeye çalıştığını ama kapatınca tekrar çekmek zorunda olduğunu anlattılar. En acısı da bir esnafımızın "dükkanı kapatamıyorum, sürekli borç çıkıyor, 100 bin TL zararla satabilsem hiç gözünün yaşına bakmam" demesiydi. Bu gerçekleri görmek istemeyenler masallar anlatmaya, millete hakaret etmeye, bu milletin parasını milletine değil, Suriye lilere harcamaya devam ediyor.'' ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şehir merkezinde faaliyet gösteren esnafları gezerek sorunlarını dinledi.

Müfit Göçen'e dert yanan esnaflar , '' işlerimizin iyi gitmediği dönemleri yaşıyorduk.Buna bir de pandemi dönemi eklenince kiralarımızı ödeyemiyoruz.Bağkur primlerimizi yatıramıyoruz.İş Yerlerimizi kapatma noktasına geldik.Bazı arkadaşlarımız geleceği karanlık gördükleri için kapattı bile.Evimize ekmek götüremeyecek hale geldik.'' dediler.

 

 

Esnaf ziyaretinde konuşan İyi Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen hem ülke olarak hem ekonomik, hem sağlık alanında  iyi günler geçirmiyoruz.  Esnaflarımızın zor durumda olduklarını, kiralarını ödeyemeyip, evlerine ekmek götüremediklerini, BAĞKUR pirimlerini yatıramadıklarını ve hatta bankalardan sürekli kredi çektiklerini ancak esnafın  çektiği krediyi ödeyecek hali olmadığını  biliyoruz. Bu nedenle esnaflarımızı gezerek sorunları yetkili ağızlardan dinliyoruz.  Sizlerden aldığımız bu bilgileri Genel Merkezimize ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e ileteceğiz dedi.   

 

 

Esnaf ziyaretleri ile ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen , ''Kırşehir teşkilatı olarak geçim sıkıntısında olan, ilgisizlikten yakınan esnafımızla dertleşmeye devam ettik. , Bağ kur priminin 1.200 TL olduğundan, 5 aydır dükkan kirası veremediğinden, aldığı krediyi ödemeye çalıştığını ama kapatınca tekrar çekmek zorunda olduğunu anlattılar. En acısı da bir esnafımızın "dükkanı kapatamıyorum, sürekli borç çıkıyor, 100 bin TL zararla satabilsem hiç gözünün yaşına bakmam" demesiydi. Bu gerçekleri görmek istemeyenler masallar anlatmaya, millete hakaret etmeye, bu milletin parasını milletine değil, Suriye lilere harcamaya devam ediyor.'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.