Kırşehir Eski Milletvekili Abdullah Çalışkan Koronavirüse Yakalandı

SAĞLIK 26.03.2021 - 11:38, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Eski Milletvekili Abdullah Çalışkan Koronavirüse Yakalandı

AK Parti Kırşehir eski Milletvekili Abdullah Çalışkan eşi ile birlikte koronavirüse yakalandı.

Kırşehir'de AK Parti'den 23. ve 24. dönem milletvekili ve Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı (TDPV) Başkanı Abdullah Çalışkan eşiyle birlikte koronavirüs şikayetiyle Ankara Şehir Hastanesine başvurdu.PCR testleri pozitif çıkan Abdullah Çalışkan ve eşi burada tedavi altına alındı.Az da olsa konuşma güçlüğü çektiği öğrenilen Çalışkan ve eşinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kırşehir Haber Türk olarak Abdullah Çalışkan ve eşine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.
AK Parti Kırşehir eski Milletvekili Abdullah Çalışkan eşi ile birlikte koronavirüse yakalandı.

Kırşehir'de AK Parti'den 23. ve 24. dönem milletvekili ve Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı (TDPV) Başkanı Abdullah Çalışkan eşiyle birlikte koronavirüs şikayetiyle Ankara Şehir Hastanesine başvurdu.PCR testleri pozitif çıkan Abdullah Çalışkan ve eşi burada tedavi altına alındı.Az da olsa konuşma güçlüğü çektiği öğrenilen Çalışkan ve eşinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kırşehir Haber Türk olarak Abdullah Çalışkan ve eşine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.