Kırşehir Eski İl Özel İdaresi Arazisi Çağlayan Kardeşlerin Oldu !

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2016 - 11:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Eski İl Özel İdaresi Arazisi Çağlayan Kardeşlerin Oldu !

Kırşehir Eski İl Özel İdaresi arazisinin satışı için ihale yapıldı.İhaleyi Yılmaz oğulları Murat ve Ferhat Çağlayan'ın oluşturduğu Çağlayan Kardeşler Otomotiv kazandı. Kırşehir Eski İl Özel İdaresi yakın bir tarihte  yıkılmış ve satışa çıkarılmıştı.İhaleye Çağlayan kardeşler Otomotiv adına Ferhat ve Murat Çağlayan katıldı.Bir diğer firma ise Vizyon İnşaat adına Erol Dulkadir Katıldı.Yapılan İhale sonunda en yüksek teklifi veren Çağlayanlar oldu.KDV HARİÇ 8 671 000 TL teklif veren Çağlayanlar Grup Kırşehir Eski İl Özel İdaresi arazisinin yeni sahibi oldu. İŞTE YAPILAN İHALENİN VİDEOSU ( KAYNAK: AHİ TELEVİZYONU)
Kırşehir Eski İl Özel İdaresi arazisinin satışı için ihale yapıldı.İhaleyi Yılmaz oğulları Murat ve Ferhat Çağlayan'ın oluşturduğu Çağlayan Kardeşler Otomotiv kazandı.

Kırşehir Eski İl Özel İdaresi yakın bir tarihte  yıkılmış ve satışa çıkarılmıştı.İhaleye Çağlayan kardeşler Otomotiv adına Ferhat ve Murat Çağlayan katıldı.Bir diğer firma ise Vizyon İnşaat adına Erol Dulkadir Katıldı.Yapılan İhale sonunda en yüksek teklifi veren Çağlayanlar oldu.KDV HARİÇ 8 671 000 TL teklif veren Çağlayanlar Grup Kırşehir Eski İl Özel İdaresi arazisinin yeni sahibi oldu. İŞTE YAPILAN İHALENİN VİDEOSU ( KAYNAK: AHİ TELEVİZYONU)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.