Kırşehir Eski Devlet Hastanesi Arazisine Ne Yapılacağı Ortaya Çıktı

GÜNDEM 06.06.2021 - 22:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Eski Devlet Hastanesi Arazisine Ne Yapılacağı Ortaya Çıktı

Yıkılan Kırşehir Devlet Hastanesi'nin yerine yapılacak olan 200 yataklı hastane projesi iptal edilmişti.Boş kalan araziye toplum sağlığı merkezi, 112 Acil Çağrı servisi ve aile sağlık merkezi yapımına başlandı.802 metrekare oturum alanına sahip olan projenin ihale bedeli ise 7 milyon 528 Bin Türk Lirası.

2016 yılında dönemin milletvekili Mikail Arslan tarafından yatırım programına alınan 150 yataklı hastane daha sonra revize edilerek 200 yataklı olarak projelendirilmişti.Yıkılan eski devlet hastanesi arazisine yapılacak olan proje yatırım programına alınmıştı ancak 2018 seçimlerinin ardından seçilen AKP Milletvekili Mustafa Kendirli projenin iptal edildiğini duyurmuştu.Daha sonra ise Kendirli , şehir merkezine uzak bir noktada bulunan Bağbaşı Kampüsünde 400 yataklı yeni bir hastane yapacaklarını açıklamıştı.     ESKİ DEVLET HASTANESİ ARAZİSİNE    Mevcut hastane binası karşısında bulunan araziye yapılacak 200 yataklı hastane ile birlikte yatak kapasitesi de 550 yatağa çıkacaktı ancak bu olmadı.Boş kalan araziye ise ne yapılacağı merak konusu oldu.Geçtiğimiz günlerde söz konusu arazide harfiyat çalışması başlatılmıştı.Herhangi bir tabelanın bulunmadığı çalışma ile ilgili sağlık bakanlığına ait yatırımlar sayfasında 802 metrekare oturuma sahip Toplum sağlığı merkezi, 112 acil çağrı servisi ve 5-6 doktorlu bir aile sağlığı merkezi yapıldığı bilgisi verildi.     KIRIKKALELİ FİRMAYA 7 MİLYON 528 BİN TL'YE VERMİŞLER   Eski devlet hastanesi arazisine yapılan projenin 7 milyon 528 Bin TL karşılığında Kırıkkale merkezli Cemre İnşaat Taahhüt Sanayi ve Turizm LTD şirketine ihale edildiği ortaya çıktı.Henüz yeni başlayan proje ile ilgili sağlık bakanlığına ait sayfada fiziki ilerlemenin yüzde 25 olduğu ve şirkete de yüzde 22'lik bir ödeme yapıldığı bildirildi.  
Yıkılan Kırşehir Devlet Hastanesi'nin yerine yapılacak olan 200 yataklı hastane projesi iptal edilmişti.Boş kalan araziye toplum sağlığı merkezi, 112 Acil Çağrı servisi ve aile sağlık merkezi yapımına başlandı.802 metrekare oturum alanına sahip olan projenin ihale bedeli ise 7 milyon 528 Bin Türk Lirası.

2016 yılında dönemin milletvekili Mikail Arslan tarafından yatırım programına alınan 150 yataklı hastane daha sonra revize edilerek 200 yataklı olarak projelendirilmişti.Yıkılan eski devlet hastanesi arazisine yapılacak olan proje yatırım programına alınmıştı ancak 2018 seçimlerinin ardından seçilen AKP Milletvekili Mustafa Kendirli projenin iptal edildiğini duyurmuştu.Daha sonra ise Kendirli , şehir merkezine uzak bir noktada bulunan Bağbaşı Kampüsünde 400 yataklı yeni bir hastane yapacaklarını açıklamıştı.

 

 

ESKİ DEVLET HASTANESİ ARAZİSİNE 

 

Mevcut hastane binası karşısında bulunan araziye yapılacak 200 yataklı hastane ile birlikte yatak kapasitesi de 550 yatağa çıkacaktı ancak bu olmadı.Boş kalan araziye ise ne yapılacağı merak konusu oldu.Geçtiğimiz günlerde söz konusu arazide harfiyat çalışması başlatılmıştı.Herhangi bir tabelanın bulunmadığı çalışma ile ilgili sağlık bakanlığına ait yatırımlar sayfasında 802 metrekare oturuma sahip Toplum sağlığı merkezi, 112 acil çağrı servisi ve 5-6 doktorlu bir aile sağlığı merkezi yapıldığı bilgisi verildi.

 

 

KIRIKKALELİ FİRMAYA 7 MİLYON 528 BİN TL'YE VERMİŞLER

 

Eski devlet hastanesi arazisine yapılan projenin 7 milyon 528 Bin TL karşılığında Kırıkkale merkezli Cemre İnşaat Taahhüt Sanayi ve Turizm LTD şirketine ihale edildiği ortaya çıktı.Henüz yeni başlayan proje ile ilgili sağlık bakanlığına ait sayfada fiziki ilerlemenin yüzde 25 olduğu ve şirkete de yüzde 22'lik bir ödeme yapıldığı bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.