Kırşehir Emniyet ve Çevre Şehircilik Müdürünün Acı Günü

GÜNDEM 04.10.2020 - 18:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Emniyet ve Çevre Şehircilik Müdürünün Acı Günü

Aynı gün vefat eden Kırşehir Emniyet Müdürü Murat Türesin ile Çevre Şehircilik Müdürü Necmettin Şeker'in babaları memleketlerinde defnedildi.

Bir süredir  Kırşehir'de tedavi gören Kırşehir Emniyet Müdürü Murat Türesin'in babası 71 yaşındaki Mehmet Türesin  hastanede dün yaşamını yitirdi. Türesin için Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesi Hüseyin Onbaşı Camisinde cenaze töreni düzenlendi.     Murat Türesin ve diğer aile yakınları, cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul etti.İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Türesin'in cenazesi, Osman Şenses Mezarlığı'nda toprağa verildi.     Cenaze törenine, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanı Mahmut Çorumlu, Bahşılı Kaymakamı Bekir Yalçın, Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, İl Emniyet Müdürü Günter Şenses, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Özmen ve vatandaşlar katıldı. ÇEVRE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRÜ NECMETTİN ŞEKER'İN BABASI YAŞAMINI YİTİRDİ Uzun süredir Kırşehir Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü yapan Necmettin Şeker'in bir süredir tedavi gören babası Mustafa Şeker hayata gözlerini yumdu.Mustafa Şeker için memleketi Amasya'da cenaze töreni düzenlendi.     Kırşehir Haber Türk olarak her iki merhuma da Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.  
Aynı gün vefat eden Kırşehir Emniyet Müdürü Murat Türesin ile Çevre Şehircilik Müdürü Necmettin Şeker'in babaları memleketlerinde defnedildi.

Bir süredir  Kırşehir'de tedavi gören Kırşehir Emniyet Müdürü Murat Türesin'in babası 71 yaşındaki Mehmet Türesin  hastanede dün yaşamını yitirdi. Türesin için Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesi Hüseyin Onbaşı Camisinde cenaze töreni düzenlendi.

 

 

Murat Türesin ve diğer aile yakınları, cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul etti.İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Türesin'in cenazesi, Osman Şenses Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

 

Cenaze törenine, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanı Mahmut Çorumlu, Bahşılı Kaymakamı Bekir Yalçın, Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, İl Emniyet Müdürü Günter Şenses, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Özmen ve vatandaşlar katıldı.

ÇEVRE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRÜ NECMETTİN ŞEKER'İN BABASI YAŞAMINI YİTİRDİ

Uzun süredir Kırşehir Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü yapan Necmettin Şeker'in bir süredir tedavi gören babası Mustafa Şeker hayata gözlerini yumdu.Mustafa Şeker için memleketi Amasya'da cenaze töreni düzenlendi.

 

 

Kırşehir Haber Türk olarak her iki merhuma da Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.