Kırşehir Emniyet Personeline ''Aile İçi İletişim'' Eğitimi

EĞİTİM 23.01.2023 - 11:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Emniyet Personeline ''Aile İçi İletişim'' Eğitimi

Prof. Dr. Nur Çetin, Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü personeline yönelik ''Aile İçi İletişim'' eğitimi verdi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Fatma Bacı Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nur Çetin, Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü personeline ''Aile içi iletişim'' konulu eğitim verdi.Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen konferansta Prof. Dr. Nur Çetin, dünyada kurulan ilk toplumsal kurum olan ailenin Türk kültüründe ve İslam dinindeki değerini açıklayarak, aynı zamanda bugünde de tüm ülkeler için kritik, hatta ulusal güvenlik bakımından büyük önem taşıdığını vurguladı.     Toplumun temelinin aileye, ailenin temelinin de sevgiye dayandığını belirten Prof. Dr. Nur Çetin, mutlu evlilik özelliklerini açıkladı. Ailede mutlu ve huzurlu ortamın sağlanması için aile içi iletişimin açık olması gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. Nur Çetin, aile içi eşler arasında, çocuklarla iletişim konusunda önemli ipuçları verdi. Yoğun katılım ve ilgi ile gerçekleşen eğitim sonunda Prof. Dr. Nur Çetin, programı organize eden Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü ve  Türk Polis teşkilatı mensuplarına teşekkür etti.     Programa katılan İl Emniyet Müdürlüğü personeli de Prof. Dr. Nur Çetin'in konuşmasını ilgiyle takip etti.
Prof. Dr. Nur Çetin, Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü personeline yönelik ''Aile İçi İletişim'' eğitimi verdi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Fatma Bacı Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nur Çetin, Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü personeline ''Aile içi iletişim'' konulu eğitim verdi.Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen konferansta Prof. Dr. Nur Çetin, dünyada kurulan ilk toplumsal kurum olan ailenin Türk kültüründe ve İslam dinindeki değerini açıklayarak, aynı zamanda bugünde de tüm ülkeler için kritik, hatta ulusal güvenlik bakımından büyük önem taşıdığını vurguladı.

 

 

Toplumun temelinin aileye, ailenin temelinin de sevgiye dayandığını belirten Prof. Dr. Nur Çetin, mutlu evlilik özelliklerini açıkladı. Ailede mutlu ve huzurlu ortamın sağlanması için aile içi iletişimin açık olması gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. Nur Çetin, aile içi eşler arasında, çocuklarla iletişim konusunda önemli ipuçları verdi. Yoğun katılım ve ilgi ile gerçekleşen eğitim sonunda Prof. Dr. Nur Çetin, programı organize eden Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü ve  Türk Polis teşkilatı mensuplarına teşekkür etti.

 

 

Programa katılan İl Emniyet Müdürlüğü personeli de Prof. Dr. Nur Çetin'in konuşmasını ilgiyle takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.